Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Контактна корекція зору для дітей

Контактна корекція зору для дітей

Всі ми знаємо, що діти дуже допитливі та рухливі. Вони ні секунди не сидять на місці, можуть годинами грати в активні ігри. Саме тому контактні лінзи дуже актуальні для корекції зору юних непосидючок. Адже важливо, щоб ніщо не заважало малюку пізнавати світ навколо себе.

З якого віку можна носити контактні лінзи дітям?

Варто почати з того, що для немовлят з вродженими захворюваннями очей — контактна корекція — єдиний можливий спосіб лікування. Адже малюкові не можна надіти окуляри — це, як мінімум, травмонебезпечно! А якщо корекцію зору вчасно не зробити, можуть виникнути серйозні ускладнення.

Переваги контактних лінз для дітей:

  • Контактні лінзи повністю фізіологічні, вони відтворюють природний зір, тоді як навіть найкращі окуляри — лише "віконця у світ".

  • В очкової лінзи є спотворення (аберації) по бокам, тоді як в контактній лінзі їх взагалі немає.

  • У дітей дошкільного віку ще не сформоване перенісся. Тому окуляри, як правило, сповзають, оптичний центр зміщується, що призводить до нечіткого зображення.

  • Контактна корекція прийде на допомогу, якщо у малюка одне око, бачить значно гірше іншого. Окулярами можна коригувати різницю більше, ніж три діоптрії, тоді як в контактній корекції обмежень немає: можна поставити на одне око +10, на інше -10.

Щоб малюк навчився правильно поводитися з лінзами, досить провести кілька практичних уроків. Вже через тиждень догляд за лінзами стане для вашого чада цікавою грою, а надіти їх йому буде не складніше, ніж взути улюблені ролики.

 

Хочете підібрати рецепт для контактних лінз дитині від 7 років? Записуйтеся на прийом в будь-яку Люксоптику, де працює дитячий лікар-офтальмолог. Наш фахівець перевірить зір, підбере лінзи та навчить правил догляду за ними.

Якщо ж вашій дитині від 3-х років — звертайтеся в спеціалізовані центри Люксоптики.

 

Дбаємо про зір вашої родини з самого дитинства! Чекаємо в Люксоптиці!

YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.