Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Легендарні сонцезахисні окуляри Ray-Ban: від класичних моделей до сучасних

Легендарні сонцезахисні окуляри Ray-Ban: від класичних моделей до сучасних

Як з'являються всесвітньо відомі імена і бренди? Їх народжує любов! Популярність бренду — це своєрідне визнання в любові до нього, до якості, до стилю, і головне — до ідеї! Ця любов не знає обмежень ні межами, ні мовою. Вона — поза часом і поза простором.

Саме так сталося з легендарними сонцезахисними окулярами Ray-Ban. Про них знає весь світ! Мати їх у себе в гардеробі престижно (і бажано не одні). Їх люблять політики і спортсмени, зірки сцени і президенти країн, військові і модні кутюр'є. Ray-Ban — улюблений бренд Ріанни і Джонні Деппа, Бреда Пітта і Девіда Бекхема. Їх любили Джон Леннон і Джон Кеннеді, Майкл Джексон і Пітер Фонда.

Ray-Ban — це легенда, яку вибирають сильні успішні особистості з 1930-х років і по сьогоднішній день. Це окуляри, які стали символом багатьох поколінь.

Історія популярності Ray-Ban

Все почалося в далекому 1936 році, коли компанія Bausch&Lomb Inc. створила перші у світі окуляри Aviator для захисту очей льотчиків ВПС США від яскравих сонячних відблисків. Завдяки передовим технологіям того часу та унікальному дизайну, сонячні окуляри Ray-Ban здобули популярність не лише серед американських військових, а й серед цивільних як в Америці, так і за океаном.

Вибравши Амелію Ерхарт, жінку, яка першою перелетіла Атлантичний океан, своїм обличчям в 1938 році як символ надійності та пригод, Ray-Ban визначили хід своєї історії. Відтоді змінювалося багато концепцій і модних напрямів — але незмінними залишилися надійність і якість сонцезахисних окулярів.

OUTDOORSMAN

Наступною легендарною моделлю сонцезахисних окулярів Ray-Ban стала модель OUTDOORSMAN (1938 рік). Їх розробили, щоб протистояти різким руйнівним сонячним променям. Саме без цих окулярів Ray-Ban, кукурудзяної трубки й капелюха неможливо було уявити героя-генерала МакАртура, командувача флотом США на Тихому океані за часів Другої світової війни. Димчасті лінзи, розроблені для пілотів, завойовують любов людей, не пов'язаних з авіацією.

WAYFARER

На зміну героям льотчикам і генералам приходять легенди музики: свінгу, джазу, а слідом і рок-н-ролу. Глен Міллер, Френк Сінатра, Луї Армстронг ... Ray-Ban стає вибором зірок сцени й символом положення в суспільстві. У 1950-х роках з'являється модель WAYFARER. Їх носили такі зірки як: Мерлін Монро, Енді Уорхол, Боб Ділан, Джеймс Дін ... Це була справжня революція кольору, форми та стилю! Ray-Ban WAYFARER підкорили серця богемної тусовки. Це був справжній успіх.

CARAVAN

Урочистою ходою на початку 60-х років в моду входять Ray-Ban CARAVAN. Вони являють собою новий вид сонцезахисних окулярів з квадратними лінзами й стильним мінімалістичним дизайном. Ексклюзивність цієї моделі зумовлює її успіх в колі зірок великого кіно. Сонцезахисні окуляри стають модним аксесуаром для молоді.

BALORAMA

У 70-х роках Ray-Ban стає гімном розкоші та стилю! Модель BALORAMA, поєднуючи в собі міцність, елегантність і комфорт, завойовує любов спортсменів. На гірськолижних схилах або на поле для гольфу — вже не обійтися без стильного і важливого аксесуара Ray-Ban.

Легендарні колекції

Прагнучи в майбутнє, створюються такі легендарні колекції як: WINGS, CLUBMASTER, OLYMPIAN, DELUXE. Їх вибирають кумири цілих поколінь, борці за громадянські права, громадські та культурні діячі цілої епохи. Міф стає легендою!

Не випадково саме Ray-Ban отримують престижну премію «TheWorld'sFinestSunglasses» як аксесуар, який надає помітний вплив на чоловічу моду.

Моделі з минулого

Нові десятиліття приносять свіжі ідеї та моделі сонцезахисних окулярів. Ray-Ban знаходить ключ, що з'єднує ностальгію за моделями минулого і спрагою новизни. Ray-Ban PREDATOR, MASCHERINA — агресивні моделі зі швидкими лініями та гладкими вигинами, стильний дизайн. Ray-Ban показують індивідуальність та підкреслюють образ. А іноді — створюють його! Том Круз і Бред Пітт, Ріанна і Меган Фокс, Анджеліна Джолі і Джек Ніколсон, Роберт Паттісон і Анна Вінтур — все без розуму від Ray-Ban.

Clubmaster - тренд цього сезону

Якщо говорити про тренди цього сезону — то найпопулярнішою моделлю є Clubmaster. Модель можна придбати як в класичному варіанті з мінеральними лінзами, так і з дзеркальними, з поляризацією або складні. Яку модель Ray-Ban виберете ви? Вирішувати вам!

Де вибрати свою оригінальну пару Ray-Ban?

Найкраще це зробити в магазинах, що продають оригінальні окуляри Ray-Ban. Вони завжди мають наклейки «Ray-Banauthorizeddealer» на вікнах, або на вхідних дверях. Повний перелік магазинів у своєму регіоні Ви зможете знайти за посиланням: http: //www.ray-ban.com/ukraine/store-locator, а також в найбільшій мережі оптик України — Люксоптика.

YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.