Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Новинка: лінзи з градієнтним вмістом води

Новинка: лінзи з градієнтним вмістом води

Донедавна всі м'які контактні лінзи виготовляли з гідрогелю або силікон-гідрогелю. Кожен з цих матеріалів має свої переваги і недоліки. Це породжує чимало суперечок і ускладнює життя користувачам МКЛ. Багато людей просто не можуть зрозуміти, які лінзи їм краще купити — гідрогелеві або силікон-гідрогелеві.

Вирішити це складне становище змогла американська компанія Алкон. Вона створила Dailies Total 1, які об'єднали в собі кращі властивості МКЛ з гідрогелю та силікон-гідрогелю. Вдала комбінація цих двох матеріалів дозволила випустити лінзи нового покоління. Вони мають рекордно високу кисневу проникність (156 Dk/t) і великий вміст води на поверхні (80% та більше).

Як виробники домоглися цього?

Розповідаємо!

3bf632f22688c5e01ce2efaf5f8e4f44.jpg

Що таке водоградієнтний матеріал?

Якщо ви хоч раз в житті працювали в графічному редакторі, то бачили плавний перехід між двома різними кольорами. Він називається градієнтом. Якщо ж ви ніколи не стикалися з Photoshop або Paint — погляньте на зображення з симпатичним манікюром, виконаним за типом омбре.

6958dfefa215684c753f5922b2f798a6.jpg

Помітили плавний, м'який, практично невловимий перехід між різними кольорами? В одному місці колір більш насичений, а далі його щільність поступово зменшується. Приблизно те ж відбувається з рідиною у водоградієнтному матеріалі. Вона нерівномірно розподіляється в товщі лінзи, надаючи їй дивовижних властивостей. МКЛ з градієнтним вмістом води чудово пропускають повітря і при цьому зберігають хорошу зволоженість. А раніше в одній лінзі було неможливо об'єднати ці дві характеристики.

Водоградієнтний матеріал складається з:

    .mylist li { list-style-type: initial; list-style-type: initial; margin-left: 20px; }
  • Гідрогелю. Розташовується на обох поверхнях лінзи. Містить близько 80% вологи та має хорошу гідрофільність. Забезпечує підвищений комфорт при носінні і захищає очі від пересихання.

  • Силікон-гідрогелю. Формує ядро ​​м'якої контактної лінзи. Містить всього 33% води. Має високу кисневу проникність. Завдяки силікон-гідрогелевому ядру МКЛ відмінно пропускають повітря і не викликають гіпоксії рогівки.

6c9cf17d22a91a83b6aa6337e688786b.jpg

Переваги лінз з градієнтним вмістом води

Лінзи з водоградієнтного матеріалу мають високу гідрофільність, хорошу кисневу проникність і не містять силікону на поверхні. Що все це може означати для ваших очей?

А ось що:

    .mylist li { list-style-type: initial; list-style-type: initial; margin-left: 20px; }
  • Такі лінзи мають м'яку, гладеньку поверхню. Вони ідеально сідають на рогівку і не подразнюють внутрішню поверхню повік при морганні. Це означає, що вони практично невідчутні на оці і неймовірно комфортні в носінні. Їх можна не знімати протягом 14 годин поспіль.

  • МКЛ з гідрогелевими поверхнями притягують і утримують вологу. Отже, вони не підсихають протягом дня. Ці м'які контактні лінзи не викликають сухості очей, дискомфорту та інших неприємних відчуттів. Більш того, їх носіння не призводить до синдрому сухого ока.

  • Вироби добре пропускають повітря. Отже, вони підходять для регулярного носіння. При тривалому використанні лінзи не викликають гіпоксії, набряку, неоваскуляризації рогівки та інших небажаних ускладнень.

  • На поверхні лінз немає силікону, який може спровокувати алергічну реакцію. Тому МКЛ з водоградієнтоного матеріалу ідеально підійдуть людям з чутливими очима та зі схильністю до алергії.

daa2e6a55d1ae265a0c1e1e285f2895b.jpg

Лінзи Dailies Total 1 в мережі “Люксоптика”

Купити новинку ви можете на нашому сайті або в найближчому відділенні мережі “Люксоптика”. 

Якщо раніше ви не носили МКЛ — перед покупкою вам потрібна консультація офтальмолога. Лікар обстежить вас і скаже, які саме лінзи вам потрібні. Пройти огляд ви можете в будь-якому відділенні нашої мережі.

Зателефонуйте нам, якщо хочете записатися на консультацію прямо зараз.

0 800 30 98 97


YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.