Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Вибір жіночої оправи

Вибір жіночої оправи

Окуляри — це абсолютно прекрасний аксесуар. Навіть ті, у кого стовідсотковий зір, носять окуляри з нульовими діоптріями, щоб надати своєму стилю родзинки.

Асортимент жіночих оправ відрізняється величезним розмаїттям геометричних форм, розмірів, кольорів і дизайнів. Вашій увазі представляються найпопулярніші сучасні тренди.

Офісний стиль

Якщо ви обираєте окуляри для офісу, то тонка оправа чорного кольору зробить образ строгим і лаконічним, а черепахова — буде свідчити про витончений смак. Доречна в офісі й тонка оправа з металу або пластику. Що стосується форми таких моделей, то вона досить традиційна: овальна, кругла або прямокутна.

Безободкові та моделі з верхньою планкою зазвичай мають круглі або овальні лінзи. Крім того, для офісних окулярів є ще одне правило — жодного затемнення!

1200x600_Офисный-стиль.png

Романтичний стиль або мила леді

Любителькам романтичного стилю пасуватимуть оправи пастельних тонів, з мереживними візерунками та тонкими елементами деталей, які зворушливо підкреслюють образ чутливої ​​жінки.

Не менш популярні й оправи, що прикрашені стразами, візерунками на дужках або надбрівних частинах. Це кращий вибір для жінок, яким подобаються прикраси. Невеликі стрази на дужках окулярів привернуть увагу співрозмовника до вашого овалу обличчя та ідеальної зачіски, підкреслять вишуканість стилю.

1200x600_Романтический-стиль.png

Яскраві кольори

Зелена, блакитна, жовта оправа — стильний аксесуар для творчих натур. Яскраві кольори, рослинні мотиви та любов до сонця нагадують про 60-70-ті роки.

1200x600_Яркие-цвета.png

Котяче око

Форми оправ «Котяче око» зображають модні тенденції 50-60-х років. Вони прикрашають практично будь-яку форму обличчя. Оригінальна подовжена форма оправи надає образу одночасно пікантність і елегантність.

Оправи «Котяче око» бувають різноманітних дизайнів: строгі та спокійні, яскраві та декоровані. Які з них підходять саме вам — зможете визначити тільки ви самі. А щоб зручніше формувати свій стиль і експериментувати з образами, придбайте кілька різних оправ.

1200x600_-Кошачий-глаз.png

Великі оправи

Модними, як і у випадку з сонцезахисними окулярами, вважаються і великі моделі оправ для жінок, які закривають майже половину обличчя. Щодо матеріалу, то можна обирати ацетат або метал. Що стосується кольорів, то в моді чорний, шоколадно-коричневий і м'які відтінки бежевого.

Ефектні декоративні дужки

У деяких окулярів дужки — це не просто функціональна частина оправи, а майже окремий аксесуар. На них наносять гравіювання, їх інкрустують стразами, розписують барвистими візерунками. Широкі верхні дужки можуть бути доповнені різними декоративними деталями (рослинним орнаментом, стилізованими силуетами, елементами фактури під камінь, шкіру рептилії, окрас екзотичної тварини).

1200x600_Эффектные_декоративные_дужки.png

Дужки з візерунками, химерні форми, незвичайні декоративні елементи — такі оправи створені для яскравих особистостей. Декорувати дужки окулярів складно. І справа не тільки в скрупульозності ручної роботи, але і в складності вибору гармонійного дизайну, який би не сперечався з головною функцією аксесуара, не переобтяжував би витончені оправи та дужки жіночих окулярів.


Ми бажаємо вам вдалого вибору! І нагадуємо, що в Люксоптиці є оправи від українських і світових брендів на будь-який смак та гаманець!

YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.