Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Новини

  • 08.02.2024
    Безкоштовні послуги для військових у магазинах Люксоптики
    Безкоштовні послуги для військових у магазинах Люксоптики

    Захисники і захисниці України можуть перевірити зір у Люксоптиці безкоштовно. Якщо за результатами перевірки потрібні окуляри чи контактні лінзи, ми надамо ці засоби також безкоштовно.

    Долучаємося до підтримки наших військових і словом, і ділом. Приходьте, будь ласка, до нас у разі потреби!

    І в повсякденному житті хороший зір вкрай важливий, однак у польових умовах його значення примножується. Оновити рецепт на окуляри, полагодити свої улюблені або замовити нові, підібрати контактні лінзи та засоби догляду за ними — це все до Люксоптики.

    «Я дуже радий, що українські компанії не залишаються осторонь проблеми корекції зору у наших захисніків, які щодня ризикують власним життям та боронять нашу Батьківщину. Якісна оптична корекція для військових надзвичайно важлива, оскільки гострота зору фактично може врятувати життя військовому. Тому я дуже тішуся і підтримую такі соціальні ініціативи з боку українського бізнесу», — прокоментував Сергій Олександрович Риков, член-кореспондент НАМН України, д.мед.н., професор, Заслужений лікар України, завідувач кафедри офтальмології та оптометрії післядипломної освіти НМУ імені О.О. Богомольця

    Люксоптика на безоплатній основі надає товари та послуги для військових за наявності посвідчення учасника бойових дій у період з 2014 року.

    Отримати допомогу можна в більшості магазинів мережі Люксоптика.

    Допомога надається безпосереднім учасникам бойових дій, що проходять службу у підрозділах Міністерства оборони України, Національної гвардії України, СБУ, Державної прикордонної служби України, які мають відповідну відмітку у військовому квитку в період від 2014 року або належать до штату військової частини.

    Для максимальної зручності записуйтеся на перевірку зору попередньо: скористайтеся онлайн-формою чи телефонуйте за номером 0 800 30 98 97.


    Повернутись до списку