Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Новини

  • 26.10.2023
    Люксоптика допомагає українцям на деокупованих і прифронтових територіях
    Люксоптика допомагає українцям на деокупованих і прифронтових територіях

    Через війну багато міст та сел на Харківщині, Запоріжжі та Херсонщині зазнали значних ушкоджень, в тому числі і заклади охорони здоровʼя. Багато наших громадян втратили можливість отримувати гідну медичну допомогу. 

    У рамках проєкту «Медична допомога ТУТ» Благодійний Фонд Сергія Притули посилює мобільні місії лікарів-волонтерів медикаментами, медичним обладнанням та іншими засобами. Люксоптика долучається до проекту, щоб українці з деокупованих і прифронтових територій могли бачити краще.

    Раніше Фонд придбав тонометри, офтальмоскопи, набори офтальмологічних пробних окулярних лінз та рефлектори, щоб діагностика зору відбувалася якомога ефективніше.

    Однак, діагностовані вади зору потребують корекції. Люксоптика через Благодійний Фонд Сергія Притули передала 1490 пар окулярів тим, хто цього потребує. До кінця року буде передано ще 1500 окулярів. Це окуляри з діапазоном діоптрій від -5.00 до +5.00. І що не лише важливо, а й приємно, це можливість для пацієнтів вибрати для себе оправу таку, що буде комфортною і до вподоби.

    Дякуємо організаторам ініціативи і всім небайдужим волонтерам за співпрацю. Раді об’єднуватися спільними цінностями і прагненням допомагати і підтримувати.



    Повернутись до списку