Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Новини

  • 05.02.2024
    Піклуємося про зір: розширюємо межі
    Піклуємося про зір: розширюємо межі

    Піклування про зір — це місія нашої компанії. Тож, ми прагнемо задовольнити будь-які потреби наших клієнтів у корекції зору. 

    Перевіряємо зір, підбираємо контактні лінзи та окуляри для корекції міопії, гіперметропії та астигматизму. А що, якщо захворювання очей потребують глибшої діагностики та лікування в амбулаторному режимі?

    Люксоптика розпочинає співпрацю з новою та найсучаснішою офтальмологічною клінікою на базі багатопрофільної лікарні «Добробут» у Києві за адресою просп. Миколи Бажана, 12-А.

    У новоствореній офтальмологічній клініці турбота про здоров`я очей продумана до дрібниць. 

    Пацієнти із катарактою, відшаруванням сітківки, глаукомою, діабетичною ретинопатією, травмами ока та іншими патологіями можуть отримати якісну допомогу. 

    Мікрохірургічні втручання проводяться в амбулаторному режимі та дозволяють покращити зір у короткі терміни.

    В клініці надаються всі необхідні сучасні способи мікрохірургічного лікування:

    ●  хірургія катаракти і глаукоми
    ●  лазерна циклофотокоагуляція та цикловітректомія для вторинних неоваскулярних глауком 
    ●  вітреоретинальна хірургія
    ●  хірургія переднього відрізку (видалення поверхневих помутнінь рогівки, хірургічна посттравматична реконструкція переднього відділу ока, пластика райдужки, промивання передньої камери тощо)
    ●  Cross-Linking при кератоконусі – зміцнення рогівки та стабілізація кератоконуса за допомогою спеціального лазера
    ●  хірургія косоокості
    ●  окулопластична хірургія – хірургія ока, що виправляє повіки, очні м'язи, слізні протоки
    ●  комплексне обстеження: біометрія Argos (Alcon), ангіо-OCT (RS-3000 Advance 2, Nidek), мікропериметрія (MP3, Nidek), УЗД (EchoScan US4000, Nidek), підрахунок ендотеліальних клітин на ендотеліальному мікроскопі CEM-530, Nidek.

    Команду офтальмохірургів клініки «Добробут» очолює подружжя — доктор медичних наук, професор Андрій Сергієнко та кандидат медичних наук Вікторія Сергієнко. Професор Сергієнко 35 років розвиває галузь лікування захворювань сітківки та рідкісних патологій очей. Він провів понад 30 тис. операцій на трьох континентах: в Європі, Азії та Африці.

    Маєте медичне призначення до хірургії ока? Звертайтесь до офтальмологічної клініки «Добробут» за телефоном +38 044 206 22 44 або на сайті https://eyeclinic.dobrobut.com.


    Повернутись до списку