Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Новини

  • 17.01.2024
    Благодійність у 2023 році — це 26 млн грн на соціальні проєкти та більше 70 тис одиниць оптичної продукції
    Благодійність у 2023 році — це 26 млн грн на соціальні проєкти та більше 70 тис одиниць оптичної продукції

    В минулому році Люксоптика продовжила реалізовувати стратегію благодійних ініціатив, для підтримки найбільш вразливих верств населення та постраждалих від російської агресії. Тільки об'єднавшись ми можемо досягти мети.

    Рік, що минув, був сповнений для нас надзвичайних знайомств — з волонтерами, які організовують допомогу; з дорослими і маленькими українцями, які попри труднощі продовжують жити і посміхатися; з воїнами, які є нашою опорою і надійним захистом. Вдячні за ці зустрічі та можливість допомагати, долучаючись таким чином до спільної Перемоги.

    Ділимося подробицями нашої залученості до благодійних проєктів у 2023 році.

    • ● На початку літа 2023 Люксоптика долучилася до надання допомоги внутрішньо переміщеним особам у Дніпропетровській області та пожертвувала 10 мільйонів гривень для людей у Новомосковському та Нікопольському районах області. На ці кошти було закуплено 183 тисячі одиниць товарів для формування пакунків з продуктами харчування та побутовою хімією. Так понад 10000 людей було забезпечено життєво необхідною підтримкою.
    • ● 6 червня 2023 Україну та світ приголомшила новина про підрив Каховської ГЕС. Тисячі людей опинилися в зоні техногенної та екологічної катастрофи. Фонд UNITED24 миттєво запустив ініціативу для збору коштів на подолання наслідків катастрофи. Люксоптика одразу відгукнулась і перерахувала 10 мільйонів гривень на закупівлю обладнання та техніки для ДСНС.

    благодійність 2023.png

    • ● А ближче до завершення 2023, також у взаємодії з UNITED24, Люксоптика долучилася до збору коштів на відбудову школи у Мар’янівці Київської області. Школа постраждала під час бойових дій та окупації в березні 2022 року, однак попри руйнування там і зараз продовжують навчання 120 дітей. Після ремонту сюди зможуть повернутися ще 300 дітей. На цей проєкт було перераховано 6 мільйонів гривень, що підуть на проєктування, реконструкцію та оснащення школи.

    Компанія розширила свою співпрацю з благодійними фондами: «Сергія Притули», «Госпітальєри» і «Діти героїв». Долучилися до таких соціальних проєктів:

    • ● ЗІРкові читання.
      Понад 200 дітей, чиї родини вимушено опинилися на заході України, відвідали книжкові читання. Познайомилися з творами сучасних українських авторів, а лікарі Люксоптики розказали, як багато читати і водночас старанно піклуватися про зір.

    зіркові читання.png

    • ● Проєкт медичної допомоги за ініціативи Фонду Сергія Притули.
      Проєкт мав на меті посилити мобільні місії лікарів-волонтерів медикаментами, медичним обладнанням та іншими засобами, щоб українці на Харківщині, Запоріжжі та Херсонщині мали можливість отримувати гідну медичну допомогу. В рамках цього проєкту Люксоптика передала 3000 пар окулярів для тих, хто потребував корекції зору.
    • ● Співпраця з фондом «Діти Героїв».
      Забезпечуємо окулярами, контактними лінзами та супутніми товарами всіх підопічних фонду, які мають проблеми із зором. Благодійний фонд «Діти Героїв» надає довгострокову допомогу дітям, які втратили одного чи обох батьків внаслідок російської війни в Україні.
    • ● Співпраця з медичним батальйоном «Госпітальєри».
      Відповідно до запитів надаємо оптичні та контактні лінзи, а також супутні товари, для подальшого розподілення фондом, щоб закрити наявні потреби.

    Люксоптика для фонду Притули.png

    Усього в 2023 році Люксоптика безкоштовно надала тим, хто цього потребував:

    • ● Оправи — 12 979 шт
    • ● Оптичні лінзи — 27 707 шт
    • ● М’які контактні лінзи — 20 463 шт
    • ● Розчини та краплі — 4 244 шт
    • ● Аксесуари — 1 797 шт

    Попереду 2024 рік. Так само, як і у минулому році, Люксоптика буде поруч і буде піклуватися про ваш зір. І ми неодмінно долучатимемося й надалі до благодійних ініціатив заради тих, хто потребує нашої підтримки.

    Все буде Україна!




    Повернутись до списку