Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Ваші перші контактні лінзи: поради новачкам

Ваші перші контактні лінзи: поради новачкам

Контактні лінзи завжди передбачають комфорт носіння.
З ними ви отримуєте чіткий зір і можете робити що завгодно — працювати, читати, займатися спортом, споглядати красу довкілля без сторонніх аксесуарів!

Однак, якщо ви тільки починаєте користуватися контактною корекцією, треба вибрати для себе підходящі лінзи, а це насправді дуже індивідуально. Без фахової поради не обійтися, тому в мережі Люксоптика є послуга з підбору контактних лінз і надає її професійний лікар-офтальмолог за результатами перевірки зору.

На які контактні лінзи звернути увагу новачку?

Асортимент контактних лінз у Люксоптиці насправді величезний. І вперше їх ліпше вибирати не самостійно, а за порадою лікаря. Офтальмолог здійснює підбір лінз відповідно до особливостей будови ока та індивідуальних зорових потреб. Рекомендувати одноденні контактні лінзи лікар може з огляду і на їх характеристики, і на простоту використання.

Одноденні контактні лінзи мають ряд переваг порівняно з лінзами місячної чи квартальної заміни.

  • Ці лінзи більш тонкі, м’які та гнучкі, тож сприймаються оком більш органічно, а тривалість адаптації до них займає менше часу.
  • Підходять людям, яким незручно слідкувати за графіком заміни лінз і постійно дотримуватися правил догляду за ними.
  • Зручні як для постійного використання, так і для періодичного, зокрема, під час спортивних тренувань, відряджень тощо.
  • Не потребують використання розчинів для догляду.
  • Одноденні контактні лінзи рідше провокують відчуття сухості в очах, але це дуже-дуже індивідуально. Водночас, якщо ви багато часу проводите в умовах запиленості чи сухості повітря, краще обирати саме одноденні лінзи.

Які саме контактні лінзи з часом стануть вашими улюбленими, покаже досвід. Враховуйте свої відчуття, пробуйте нові контактні лінзи та не випускайте з уваги поради офтальмолога. Вдало підібрані контактні лінзи — це справді комфорт і чіткість зору!

Нові одноденні лінзи від бренда MY I 

Пропонуємо розпочати знайомство з контактними лінзами не просто з одноденних лінз, а саме з новинки від MY I.

Тривалість адаптації до новеньких лінз залежить від їх характеристик — товщини, дизайну, вологомісткості.

MY_I_ukr.png

Товщина.
Одноденні лінзи MY I мають товщину по центру 0,06 мм, це справді дуже тоненькі лінзи, адже серед «одноденок» ви часто можете побачити лінзи з товщиною у діапазоні 0,08-0,1 мм.

Дизайн.
Нові лінзи MY I мають асферичний дизайн, а значить, жодних спотворень на сітківці ока не виникатиме і ви бачитимете зображення чітко та яскраво. А ще асферична поверхня лінз забезпечує комфорт їх носіння завдяки оптимальному приляганню до поверхні ока.

Вологомісткість.
Це ще одна сильна сторона новинки від MY I. Вологомісткість цих лінз — 57%, а все завдяки матеріалу, з якого вони виготовлені. Гідрогель Hioxifilcon A чудово зберігає вологу протягом всього періоду носіння лінз, а свіжу лінзу ви дістаєте з блістера з гіалуронатом натрію, що добре утримує вологу всередині лінзи.


Загалом, лінзи MY I One Day забезпечують до 12 годин комфортного носіння. Мінімум догляду — жодних розчинів для очищення. За потреби, під час носіння цих лінз можете використовувати зволожувальні краплі MY I Premium або MY I Comfort.

Асортимент від бренда MY I представлений у Люксоптиці ексклюзивно і за дуже приємною ціною. Обирайте потрібне саме для вас!



YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.