Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Чим відрізняються оригінальні Ray-Ban окуляри від підробки?

Чим відрізняються оригінальні Ray-Ban окуляри від підробки?

Ray-Ban — легендарний бренд, який знають, люблять і шанують у всьому світі. Його захоплива історія почалася в США у 1940-х рр. з появи культових окулярів «авіаторів». Спершу ці окуляри призначалися виключно для американських пілотів. Цим, власне, і пояснюється назва моделі. Однак незабаром новий аксесуар став найбажанішим для кожного та здобув неабиякої популярності.

Сьогодні популярність бренду Ray-Ban не обмежується країнами — вона всесвітня. У будь-якому куточку планети можна почути фразу: «Хочу ті круті окуляри Рей Бен»! Приналежність виробу до цього бренду є беззаперечним свідченням його якості та довговічності. 

Як це часто буває, у відповідь на таку популярність Ray-Ban почало з’являтися багато підробок, або як їх ще називають — реплік. Недобросовісні виробники прагнуть нажитися на довірі людей цьому бренду, пропонуючи їм низькоякісні підробки окулярів. Може здатися, що в цьому немає нічого поганого — є можливість придбати окуляри, що мають дизайн ідентичний оригінальним Ray-Ban за меншою ціною. Але ви повинні розуміти, що вартість таких окулярів є меншою за рахунок їх гіршої якості. Тобто несправжні окуляри Ray-Ban не захищають очі від сонця належним чином, а їх термін служіння значно коротший.

Як же не потрапити в пастку і придбати оригінальні окуляри, які виправдовують свою ціну відмінною якістю? Про це розповідаємо далі.

1175x498-02.png

Як відрізнити підробку окулярів Ray-Ban від оригіналу

Купівля оригінальної продукції говорить про ваше бажання підкреслити хороший смак, а також подбати про своє здоров'я. А все тому, що відомі марки цінують свою репутацію і випускають аксесуари відмінної міцності, з високими показниками безпеки та захисту.

Як же переконатися, що сонцезахисні окуляри, які ви плануєте придбати, є оригіналом Ray-Ban? Щоб не витратити гроші на підробку та не нашкодити своєму зору, необхідно перед покупкою звертати увагу на відзнаки оригінального виробу.     

Загальні відзнаки всіх окулярів Рейбан

Виконання оправи та лінз окулярів повинно бути бездоганним. Не повинно бути жодних нерівностей, недосконалостей, плям, слідів клею, фарби і т. д. Якщо окуляри виглядають погано та неакуратно — дуже ймовірно, що це підробка. 

Збалансоване металеве кріплення 

Міцне та непохитне кріплення всіх елементів окулярів є ознакою оригінального аксесуару. Якщо ж виріб має неохайний вигляд, його кріплення надто тугі або розхитані — варто утриматися від покупки таких окулярів.

Лазерне гравірування на лінзах

Всі моделі Ray-Ban мають лазерне гравіювання логотипу на лінзах. Якщо логотип нечіткий і розмазується, коли його потерти, або взагалі відсутній — ці окуляри Ray-Ban однозначно підробка.

Маркування на оправі

Вся інформація про окуляри (від серії і відтінку до розміру і рівня затемнення) повинна бути на дужці у вигляді рівних і чітких літер, цифр.

100% захист від ультрафіолету

Спеціальне покриття із захистом від УФ-променів (UV400), а часом і поляризацію, мають оригінальні окуляри Ray-Ban. Підробка ж має просто затемнені лінзи, які не гарантують належного захисту очей.

Місце покупки

Щоб бути впевненим у покупці, вибирайте улюблені окуляри Ray-Ban в сертифікованих магазинах. Наприклад, мережа оптик «Люксоптика» є офіційним представником багатьох світових брендів і Ray-Ban, зокрема. Потрібно розуміти, що десь на стихійному ринку чи в умовній палатці біля метро справжні брендові окуляри ви точно не купите.

1175x498-01.png

Форми оригінальних окулярів Рейбан

В сертифікованих магазинах оптики можна віднайти величезний асортимент оригінальних окулярів Ray-Ban і багатьох інших брендів. Якщо кілька десятиліть тому існувало небагато стандартних моделей окулярів, то сьогодні розмаїття майже необмежене. Є вироби, що вдало доповнять будь-який стиль, навіть найекстравагантніший, а також складуть компанію в будь-яку пору року. 

Давайте розглянемо сучасні типи сонцезахисних окулярів Ray-Ban дещо детальніше.

Авіатор

Про окуляри «авіатори» ми вже згадували вище у статті. Вони є першим виробом Ray-Ban і відправною точкою в історії бренду. Ви точно бачили їх раніше і знате як вони виглядають, адже модель надзвичайно популярна і сьогодні.

Ці окуляри мають тонку металеву оправу та здебільшого темні/чорні лінзи краплеподібної форми (заокруглені кути з завуженими низом). 

Авіатори Ray-Ban — це чудовий вибір для стилю та захисту очей від сонця. Вибір самого Джо Байдена, до речі. 

Квадратні

Сонцезахисні окуляри квадратної форми часто називають «вайфарерами». Неймовірно, але винахід цією моделі теж належить Ray-Ban. Перші вайфарери компанія випустила у 1952 році. Тоді вони набули популярності завдяки тогочасним кінозіркам, які полюбляли з’являтися у вайфарерах Ray-Ban на фотосесіях і навіть червоних доріжках. 

Найцікавіше у вайфарерах те, наскільки органічно вони пасують до різних стилів одягу та типажів зовнішності. Люди з абсолютно різним іміджем однаково круто виглядають у квадратних окулярах Рей Бен

Якщо ви раніше ніколи не чули про окуляри-вайфарери, то вони виглядають так: лінзи квадратної, дещо трапецієподібної форми та здебільшого пластмасові оправи середньої товщини. Їх колір може бути різним — чорним, коричневим, сірим, жовтим, синім. 

Круглі

Круглі окуляри також називають «тішейдами». Вони мають тоненьку металеву оправу та ідеально круглі лінзи. Такі сонцезахисні окуляри вважаються сміливим і дещо екстравагантним вибором — в них частенько можна помітити рок-зірок та інших неординарних особистостей. 

Круглі окуляри Ray-Ban як елемент образу робить його оригінальним, неповторним і впізнаваним. 

Котяче око

Окуляри «котяче око» вирізняються витягнутими до верху кутиками оправи та елегантністю. Це улюблена модель всіх-всіх модниць. Такі окуляри роблять погляд чарівним і привабливим, роблять навіть простий повсякденний образ особливим.

Окуляри «котяче око» Рейбан є в різних кольорах та дизайнах оправи — можна вибрати модель, що найкраще пасуватиме саме вам.

Панто (Закруглені)

Супермодний тип сонцезахисних окулярів. Панто ви могли помітити на улюблених селебріті, таких як Джонні Депп, Вуді Аллен, Роберт Дауні Молодший. Вони мають пластикову оправу, здебільшого тонку, та заокруглені лінзи.

Ray-Ban пропонує сонцезахисні окуляри панто в особливо розмаїтому асортименті. До вибору є моделі широкої палітри кольорів, з оправами з різних матеріалів і різного стилю. Навіть якщо у вас вкрай вибагливий смак, ви зможете відшукати для себе щось особливе.

Нестандартна форма

Дизайнери Ray-Ban не бояться експериментувати та створювати окуляри нестандартної форми, що не схожі на жодні інші. В колекціях бренду можна помітити окуляри-метелики, окуляри з багатогранними лінзами, окуляри «стрекоза» та чимало інших цікавинок. 

Окрім нестандартних форм, Рейбен часто використовує нестандартні колірні рішення. Наприклад, є моделі нейтрального/темного кольору з оригінальним акцентом у вигляді яскравих завушників.

Овальні

Вузькі овальні окуляри сміливо можна вважати одним з найтрендовіших аксесуарів останніх років. Тобто якщо ви носите саме такі окуляри — щирі компліменти вашому стилю. 

Ray-Ban пропонує овальні сонцезахисні окуляри з оправами середнього розміру. Це є оптимальним варіантом, адже такі окуляри дозволяють бути в тренді та завдяки дещо більшому розміру краще захищають очі від сонця.

Прямокутні

Прямокутні окуляри можуть мати як тонку металеву, так і пластикову оправу. Вони набули популярності відносно недавно та стали трендом кілька років тому. Окуляри такої форми чудово виглядають на овальних і круглих обличчях. 

Повна комплектація

Всі оригінальні сонцезахисні окуляри Ray-Ban мають стандартну комплектацію. Купуючи окуляри бренду, зверніть увагу на наявність документації, шкіряного футляра і серветки із мікрофібри. Логотип на серветці не повинен стиратися. Печатка ж на футлярі повинна бути висічена, а не намальована.


Приходьте на примірку в найближчу Люксоптику або замовляйте сонцезахисні окуляри і оправи в нашому інтернет-магазині з безкоштовною доставкою.

На окуляри діє гарантія. Ви можете звернутися в оптику, де працює майстер-оптик, щоб провести ремонт або скористатися послугою ультразвукової чистки.

Дбаємо про ваш зір, здоров'я і стиль! Чекаємо в Люксоптиці.

YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.