Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Окуляри – це стиль, а контактні лінзи – свобода. Або як поєднувати хороший зір з ритмом життя?

Окуляри – це стиль, а контактні лінзи – свобода.  Або як поєднувати хороший зір з ритмом життя?

А ви знали, що окуляри та контактні лінзи не суперники? Адже вони чудово доповнюють один одного і в дуеті надають максимальний комфорт в будь-яких життєвих ситуаціях.

Якщо і можна кимось милуватися вічно, то це людьми в окулярах! Витончені жести, впевнений погляд, щоразу новий образ – все це підкреслює їх індивідуальність та стиль!

Та коли ви збираєтеся на пробіжку, покататися на велосипеді або прогулятися з дітьми, нам хочеться відкрити для вас новий рівень комфорту. Адже ви можете насолоджуватися хорошим зором кожну мить з м'якими контактними лінзами Alcon*.

Вибрати оправу українських і світових брендів на будь-який смак та гаманець ви можете на нашому сайті, в усіх оптиках.

У кожній Люксоптика є кабінет лікаря, де можна перевірити зір, отримати консультативний висновок, замовити виготовлення окулярів з оптичними лінзами будь-якої складності та придбати контактні лінзи.

Якщо ж ви ніколи не користувалися контактними лінзами, запрошуємо в найближчу Люксоптику, де є послуга з первинного підбору м'яких контактних лінз для дорослих і дітей. Кабінети лікаря оснащені базами контактних лінз, які лікарі використовують для більш точного визначення рефракції у випадках складної корекції та для оцінки посадки контактних лінз на рогівці (рішення приймає фахівець, керуючись конкретною потребою і ситуацією). Купуючи цю послугу, ви отримуєте не тільки діагностику, а й навчання надягати та знімати контактні лінзи, рекомендації щодо правильного догляду за ними, супровід в період адаптації (протягом місяця).


Записуйтесь на прийом онлайн або за тел. 0 800 30 98 97! 

Працюємо з усіма заходами безпеки, а окуляри й оправи після кожної примірки дезінфікуємо в спеціальних гігієнічних боксах.


Турбуємось про ваш зір, стиль та комфорт, Люксоптика!


*Реклама медичного виробу. Перед використанням обов’язково проконсультуйтеся з лікарем і ознайомтеся з інформацією щодо застосування. Запитайте у Вашого офтальмолога про особливості застосування контактних лінз, догляду за ними та заходи безпеки. Сертифікат відповідності UA.101.MD.3.0015-20.02. У випадку виникнення будь-яких небажаних явищ при застосуванні виробів компанії Алкон просимо повідомити про це  по тел.: +420775884204 або за електронною адресою: QA.Complaints@alcon.com


YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.