Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Турбота як філософія створення оптичних лінз Nikon

Турбота як філософія створення оптичних лінз Nikon

Ми прагнемо піклуватися про найважливіше.
І що це може бути? Момент  із сьогодення? Спогади, що назавжди із нами? А може, скарб із минулого? Чи надії та мрії про майбутнє?

Коли мова йде про зір, жодних компромісів! Потурбуйтеся про найцінніше для себе за допомогою оптичних лінз Nikon.

Коли виникає потреба у піклуванні, не хочеться вибирати. Хочеться відчувати впевненість і знати напевне, що ви отримаєте необхідне. Завдяки технологіям захисту зору Nikon ви маєте впевненість, що про ваші очі подбали, тож відчуваєте спокій у будь-якій ситуації.

Турбота за будь-яких обставин

Щоб подбати про ваші очі, Nikon створює лінзи з 10-шаровим захисним покриттям: від пилу, подряпин, ультрафіолетових променів. А новітні способи контролю світла за тьмяного, яскравого, інтенсивного або звичайного освітлення забезпечують додатковий комфорт.

Покриття з комплексною дією

Ефективний захист від несприятливих факторів, що позначаються на сприйнятті зображення та навантаженні на очі, забезпечено ідеальним поєднанням інноваційних технологій та нанотехнологічних матеріалів. Відбитки пальців, жирні плями, подряпини — ніщо з переліченого не завадить чіткості вашого зору.

1175x498-02.png

Виняткова прозорість

Лінзам для окулярів Nikon притаманна безпрецедентна прозорість попри те, що виготовлені вони з пластикових полімерів. Водночас досягнуто ідеального поєднання міцності та гнучкості. Nikon приділяє особливу увагу до сировини для виробництва лінз. Це зробило бренд флагманом у виготовленні тонких і прозорих лінз для кришталево чіткого зору.

1175x498-04.png

Гармонія безпеки і стилю

Уявіть тільки-но, разом із технологією від UV-променів і «синього світла» або ж із фільтром для збільшення контрасту і яскравості, ви отримуєте ще й відчуття стилю. Адже Nikon вражаючим чином поєднує безпеку з естетикою, щоби з усього розмаїття відтінків покриттів ви могли обрати той самий, собі до вподоби.

1175x498-03.png

Потурбуйтеся про найцінніше для вас. Запитуйте про виготовлення окулярів з оптичними лінзами Nikon в Люксоптиках вашого міста.



YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.