Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Сонцезахисні. Стильні. Лише за 599 грн

Сонцезахисні. Стильні. Лише за 599 грн

Сонячні дні, ранні світанки й квітучо-весняний цвіт навколо. Все це віщує швидке наближення літа і, безумовно, дещо підносить настрій навіть у такі складні часи. Ми ж хочемо вкотре нагадати про важливість захисту очей у дні високої сонячної активності. Шкідливе УФ-випромінювання сонця чинить негативний вплив на органи зору й може призводити до цілої низки офтальмологічних захворювань.

Зібрали для вас добірку сонцезахисних окулярів власного бренду Luxoptica. Чому ж саме Luxoptica? Ось кілька причин:
• оптимальне співвідношення ціни та якості — всі моделі бренду коштують 599 грн;
• всі окуляри мають надійний UV-захист;
• на всі моделі Luxoptica надається гарантія 6 місяців;
• багатоманітний вибір кольорів і дизайнів.

Зазначимо, що у добірці представлено лише кілька обраних моделей, а щоб ознайомитись з повним асортиментом сонцезахисних окулярів Luxoptica та інших брендів — переходьте у наш товарний каталог.


Оригінальні «метелики», привабливі барви

Цьогорічний сезон весна-літо не схожий на жоден інший. У контексті подій, що нині відбуваються у нашій рідній країні, якось важко аналізувати актуальні модні тенденції 2022 чи роздавати фешн-поради. Тож наша добірка розрахована радше на те, аби запропонувати до вашої уваги різні за дизайном окуляри на будь-який смак і гаманець. 

Перша модель добірки на зображенні вище — жіночні окуляри-метелики з градієнтними лінзами. Це досить оригінальний, але водночас і не надто екстравагантний аксесуар, що пасуватиме під вбрання різного стилю. Ну а легенька металева оправа гарантує зручне носіння.

Ті самі окуляри, що пасують чи не всім

У випадках, коли немає часу або бажання довго вибирати окуляри, але захист від сонця очам вже ж необхідний, на порятунок приходить ось така чоловіча модель — проста квадратна оправа без зайвих деталей, темні нейтральні кольори. То є класика на всі часи. Такі окуляри можна одягати під що завгодно й коли завгодно.

Оправа моделі виконана з пластику. Це легкий, проте міцний матеріал, що забезпечує комфортне носіння та стійкість окулярів до механічних пошкоджень. 

Захист від сонця для найуразливіших оченят

Нагадування для всіх батьків: купуючи сонцезахисні окуляри для себе, не забудьте прихопити парочку й для своєї малечі. У діток віком до 10 років 75% шкідливого UV-випромінювання потрапляє прямо на сітківку, що досить небезпечно для здоров'я очей. Тож дитячі захисні окуляри — це необхідність.

Зверніть увагу на запропоновану вище модель добірки. Це дитячі окуляри з пластиковою оправою, що за кольором підійдуть радше дівчаткам. Втім дитячі окуляри Luxoptica доступні у різнобарвній палітрі — тут вам і червоні, і блакитні, і жовті, і фіолетові моделі.

«Котяче око» — простота і вишуканість

Одвічним фаворитом найстильніших панянок завжди були окуляри «котяче око». Секрет цих окулярів у тому, що їх витягнуті до вверху верхні кутики оправи, візуально роблять погляд виразнішим. Саме «котяче око» можна частенько помітити на моделях зі сторінок модних журналів, кіногероїнях і селебриті.

Свої окуляри-кішечки пропонує і Luxoptica. Вони мають оправу з пластику та металеві дужки. Завдяки нейтральному кольору, модель пасуватиме під будь-яке вбрання.

Для найсонячніших днів

Ну і завершення нашої добірки — окуляри Luxoptica з досить великими лінзами нестандартної форми, що надійно захистять очі від надлишкового сонячного проміння навіть у ду-у-уже спекотні дні. Лінзи окулярів вдало доповнені тонкою металевою оправою. На обличчі такі окуляри виглядають стильно та невимушено.

Ще більше сонцезахисних окулярів у товарному каталозі нашого сайту — величезний вибір брендів, дизайнів і кольорів, широкий ціновий діапазон.


Дбайте про зір та здоров'я очей повсякчас.

Завжди-завжди бережіть себе і близьких!



YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.