Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Тренди сонцезахисних окулярів 2024

Тренди сонцезахисних окулярів 2024

Окрім своєї основної захисної функції, сонцезахисні окуляри давно стали невід'ємною частиною стильного образу. Для деяких людей окуляри є частиною їхньої ідентичності і важливим елементом індивідуального стилю. Рік за роком дизайнери здивовують та тішать нас новими і сміливими рішеннями. Отже, які тренди в світі сонцезахисних окулярів можна буде побачити у 2024 році?

Оверсайз (надмірний розмір)

Великі оправи, які домінували на модних показах, надають загадковості та виразності обличчю. Вони можуть бути як у класичній круглій або прямокутній формі, так і у більш екстравагантних варіаціях. Оверсайз окуляри були популярні у різні періоди часу і часто асоціюються з модою 70-х та 80-х років, а також знову повернулись до моди у 2000-х роках. Що важливо, оскільки лінзи у таких окулярах набагато більші, вони захищають не лише очі від шкідливого ультрафіолету, а й частину лиця та лоба. Оверсайз окуляри підходять багатьом типам облич, проте важливо, щоб вони були у пропорції з розміром обличчя та не перевантажували природні риси.

Оверсайз-(надмірний-розмір).gif

Нестандартні геометричні форми:

 Сонцезахисні окуляри нестандартних геометричних форм стали популярним трендом у світі моди, оскільки вони додають особливого акценту до іміджу та націлені на те, аби вирізнятись. Свіже та ексцентричне доповнення до світу модних окулярів. Гексагональні, трикутні та інші незвичайні форми дозволяють виразити індивідуальність та неповторний стиль. Щоб такі окуляри виглядали гармонійно, слід обрати форму відповідно до типу вашого обличчя, та враховувати стиль одягу.  Нестандартні геометричні форми можуть підійти не всім, тому важливо приміряти різні моделі та звернути увагу на рекомендації по підбору окулярів.

Нестандартні-геометричні-форми_1024x500.png

Мінімалістичні металеві оправи: 

Мінімалістичні металеві оправи стали трендом 2024 року завдяки своїй стриманості, лаконічності дизайну та універсальності. Тонкі, майже непомітні, металеві оправи виглядають елегантно та делікатно, не навантажуючи і підкреслюючи риси без зайвого об’єму. Вони є ідеальним вибором для тих, хто цінує стриманість і лаконічність. Дизайнери часто використовують мінімально можливі деталі, такі як тонкі дужки або ледь помітні декоруючі елементи, щоб додати характеру окулярам, не прибігаючи до екстравагантності. Поєднання мінімалістичних рамок з органічними формами лінз, наприклад, круглими або овальними, часто створює класичний та часом ретро-привабливий вигляд.

Спортивні стилі: 

Спортивний стиль окулярів вже кілька років є одним із визначальних модних трендів, і ця тенденція продовжується й у 2024 році. Ці окуляри створюються з особливим акцентом на комфорті та функціональності. Легкі, пружні, та надійно фіксуються на голові під час фізичних активностей. На відміну від традиційних спортивних окулярів, сучасні моделі пропонуються у широкому асортименті кольорів та дизайнів, що дозволяє їх легко інтегрувати у повсякденний гардероб. Спортивний стиль, як модний напрямок, також відображає зростаючий інтерес до здорового способу життя, що робить такі окуляри популярним вибором не лише для спортсменів, а й широкого кола людей, що прагнуть поєднати комфорт і стиль у своєму щоденному вбранні.

Котяче око (cat eye)

Тренд на котяче око істотно відроджується у 2024 році, надаючи новий погляд на класичну та давно улюблену форму, залишаючись символом елегантності. Моделі можуть бути прикрашені розкішними деталями, як металеві вставки, кришталі, або навіть гравіювання. Окрім естетики, окуляри cat eye фокусуються на комфорті використання, пропонуючи моделі з анатомічно  правильними оправами й високоякісними оптичними лінзами. Даний тренд звертається до історичного витоку моди 50-60-х років та переосмислює її з сучасного погляду, створюючи гармонійну суміш вишуканості та модерного дизайну.

Котяче-око.gif

Повернення класики: 

Повернення класичних форм окулярів стало важливим трендом цього року та засвідчує зміну модних прихильностей у світі аксесуарів. Люди знову воліють стиль, перевірений часом, надаючи перевагу елегантності, універсальності та витонченості. Такі класичні форми як «Авіатори», Wayfarer, «черепахові» оправи та круглі форми знову з’явилися у колекціях відомих брендів та на подіумах. Цей тренд на класичні форми відображає прагнення до незмінної краси, який приходить зі знайомими, перевіреними часом силуетами. Таким чином, окуляри стають не лише функціональним предметом, а реальним виразом особистості та вишуканого смаку.

Повернення-класики_1024x500.png

Обрати саме ті, ідеальні сонцезахисні, ви можете у найближчій Люксоптиці, або ж у каталозі на сайті.
YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.