Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Окуляри — на кожний день, а кожний день — особливий

Окуляри — на кожний день, а кожний день — особливий

Хороший зір та здоров’я очей — завжди в пріоритеті. Та чи завжди новенькі окуляри — то є любов і аксесуар, що вас прикрашає? Авжеж, якщо це окуляри з Люксоптики. А в нашому асортименті окуляри на кожен переможно-весняний день!

Стильні, зручні й водночас недорогі

Відкладаєте придбання окулярів на кращі часи? Облиште. Ви перебуваєте тут і зараз, тож саме тепер ваш зір має бути чітким, а очі — захищеними.

Оправи за доступною ціною — це моделі від нашого власного бренда Luxoptica. Їх вартість зазвичай стартує від 499 грн, але на кілька позицій наразі діє розпродаж і, відповідно, знижка 50%. Luxoptica — це бюджетні оправи, серед яких так просто вибрати колір і форму, що личитимуть саме вам. Так само, бренд випускає сонцезахисні окуляри: за ціною 599 грн, і всі вони захищають очі від UV-променів.

1080x1080_01_1.gif

Трендові, брендові, саме для вас

Серед майже безмежного вибору трендових, брендових і невимовно стильних моделей звертайте увагу на український бренд міських окулярів Casta. Обираючи їх для себе, ви і підтримуєте українського виробника, і маєте у своєму гардеробі дуже симпатичний і модний аксесуар. Сонцезахисні Casta обійдуться від 799 грн з урахуванням знижки на деякі моделі.

Для поціновувачів світових брендів теж маємо приємні пропозиції. Сонцезахисні Polaroid, оправи й окуляри Guess і Sunderson представлені настільки розмаїтим асортиментом, що можна обрати і спортивні моделі, й універсальні за стилем, і яскраво-кольорові під конкретний образ.

А для тих, хто хоче приміряти аксесуари від іменитих модних домів, маємо оправи і сонцезахисні окуляри від легендарних брендів: Ray-Ban і Dolce&Gabbana, Marc Jacobs і Carrera, Furla та багато-багато інших. Як новинки 2022, так і моделі з попередніх сезонів — це окуляри, що захоплюють і цілять у саме серденько!

gif2.gif

І для кращого зору, і від сліпучого сонця, і для комфортної роботи

Безумовно, окуляри — це історія про найрозмаїтіші прояви стилю. Одягаємо окуляри, гордо поправляємо їх на носі, озираємося у дзеркало й ніби настрій вже сягає небес!

Але ж окуляри — це ще й дієвий спосіб поліпшити зір, не мружитися у сонячних променях, впевнено почуватися за кермом та безпечно користуватися цифровими гаджетами. Тож, скільки окулярів, стільки й функцій:

● Окуляри для корекції зору ви можете замовити як за наявним рецептом від офтальмолога, так і за результатами перевірки зору в Люксоптиці. Завітайте до найближчої з працюючих Люксоптик, обирайте оправу собі до вподоби, а лінзи для корекції зору вам порадять або з числа наявних, або виготовлені за вашим індивідуальним рецептом. Опісля майстер-оптик приймає замовлення на ваш стильний аксесуар із лінзами потрібної оптичної сили й дизайну.

● Окуляри для роботи з комп’ютером та іншими цифровими гаджетами можуть бути з діоптріями чи без — залежно від стану вашого зору. Однак у будь-якому випадку такі окуляри матимуть захист від «синього світла». Це, наприклад, окуляри з лінзами від світових брендів Nikon і Kodak, а також від української лабораторії оптики Lenti Pro.

● Сонцезахисні окуляри зручно і швидко купувати онлайн, а ще їх можна переміряти досхочу в зручній для вас Люксоптиці. Всі-всі сонцезахисні з нашого асортименту захищають очі від шкідливого ультрафіолету, це і є їх основна функція. Додатковий комфорт і захист ви матимете, обравши сонцезахисні з поляризацією: вони забезпечують контрастність і чіткість зображення без відблисків і сліпучого ефекту.

● Окуляри для водіїв обов’язково мають усувати відблиски від сигнальних вогнів. До того ж, дуже зручно, коли окуляри затемнюються залежно від кількості сонячного світла в салоні авто. Таку функцію мають фотохромні окуляри з лінзами Transitions XTRActive від Nikon. Також в асортименті Nikon прозорі лінзи з покриттям SeeCoat Drive, що поліпшують видимість у темряві та усувають дискомфорт від сліпучих відблисків на дорозі.

Загалом, які б потреби не спонукали вас до покупки, запрошуємо до супермаркетів окулярів. Наші турботливі консультанти допоможуть вибрати аксесуар, який ви полюбите і який стане в нагоді завжди-завжди. За окулярами на кожен переможно-весняний день — до Люксоптики!

YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.