Запись к врачу
0
Избранное
Вы добавили 0 товаров
0 0
Корзина
Вы добавили 0 товаров на сумму 0 грн

Сонцезахисні. Стильні. Лише за 599 грн

Сонцезахисні. Стильні. Лише за 599 грн

Сонячні дні, ранні світанки й квітучо-весняний цвіт навколо. Все це віщує швидке наближення літа і, безумовно, дещо підносить настрій навіть у такі складні часи. Ми ж хочемо вкотре нагадати про важливість захисту очей у дні високої сонячної активності. Шкідливе УФ-випромінювання сонця чинить негативний вплив на органи зору й може призводити до цілої низки офтальмологічних захворювань.

Зібрали для вас добірку сонцезахисних окулярів власного бренду Luxoptica. Чому ж саме Luxoptica? Ось кілька причин:
• оптимальне співвідношення ціни та якості — всі моделі бренду коштують 599 грн;
• всі окуляри мають надійний UV-захист;
• на всі моделі Luxoptica надається гарантія 6 місяців;
• багатоманітний вибір кольорів і дизайнів.

Зазначимо, що у добірці представлено лише кілька обраних моделей, а щоб ознайомитись з повним асортиментом сонцезахисних окулярів Luxoptica та інших брендів — переходьте у наш товарний каталог.


Оригінальні «метелики», привабливі барви

Цьогорічний сезон весна-літо не схожий на жоден інший. У контексті подій, що нині відбуваються у нашій рідній країні, якось важко аналізувати актуальні модні тенденції 2022 чи роздавати фешн-поради. Тож наша добірка розрахована радше на те, аби запропонувати до вашої уваги різні за дизайном окуляри на будь-який смак і гаманець. 

Перша модель добірки на зображенні вище — жіночні окуляри-метелики з градієнтними лінзами. Це досить оригінальний, але водночас і не надто екстравагантний аксесуар, що пасуватиме під вбрання різного стилю. Ну а легенька металева оправа гарантує зручне носіння.

Ті самі окуляри, що пасують чи не всім

У випадках, коли немає часу або бажання довго вибирати окуляри, але захист від сонця очам вже ж необхідний, на порятунок приходить ось така чоловіча модель — проста квадратна оправа без зайвих деталей, темні нейтральні кольори. То є класика на всі часи. Такі окуляри можна одягати під що завгодно й коли завгодно.

Оправа моделі виконана з пластику. Це легкий, проте міцний матеріал, що забезпечує комфортне носіння та стійкість окулярів до механічних пошкоджень. 

Захист від сонця для найуразливіших оченят

Нагадування для всіх батьків: купуючи сонцезахисні окуляри для себе, не забудьте прихопити парочку й для своєї малечі. У діток віком до 10 років 75% шкідливого UV-випромінювання потрапляє прямо на сітківку, що досить небезпечно для здоров'я очей. Тож дитячі захисні окуляри — це необхідність.

Зверніть увагу на запропоновану вище модель добірки. Це дитячі окуляри з пластиковою оправою, що за кольором підійдуть радше дівчаткам. Втім дитячі окуляри Luxoptica доступні у різнобарвній палітрі — тут вам і червоні, і блакитні, і жовті, і фіолетові моделі.

«Котяче око» — простота і вишуканість

Одвічним фаворитом найстильніших панянок завжди були окуляри «котяче око». Секрет цих окулярів у тому, що їх витягнуті до вверху верхні кутики оправи, візуально роблять погляд виразнішим. Саме «котяче око» можна частенько помітити на моделях зі сторінок модних журналів, кіногероїнях і селебриті.

Свої окуляри-кішечки пропонує і Luxoptica. Вони мають оправу з пластику та металеві дужки. Завдяки нейтральному кольору, модель пасуватиме під будь-яке вбрання.

Для найсонячніших днів

Ну і завершення нашої добірки — окуляри Luxoptica з досить великими лінзами нестандартної форми, що надійно захистять очі від надлишкового сонячного проміння навіть у ду-у-уже спекотні дні. Лінзи окулярів вдало доповнені тонкою металевою оправою. На обличчі такі окуляри виглядають стильно та невимушено.

Ще більше сонцезахисних окулярів у товарному каталозі нашого сайту — величезний вибір брендів, дизайнів і кольорів, широкий ціновий діапазон.


Дбайте про зір та здоров'я очей повсякчас.

Завжди-завжди бережіть себе і близьких!



YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЕЩЕ БОЛЬШЕ ИНТЕРЕСНОГО ДЛЯ ВАС!
Подписывайтесь на нашу рассылку и узнавайте первыми об акциях и скидках, новинках и трендовых моделях. Здесь только полезная информация для красоты и здоровья ваших глаз.