Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Для безкоштовної доставки не вистачає 1000 грн
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Сторінка №11 - Новини

  • 19.04.2023
    Контактні лінзи Bausch+Lomb Ultra for Astigmatism тепер і в Люксоптиці

    Контактні лінзи Bausch+Lomb Ultra for Astigmatism створені забезпечувати комфорт, стабільність і чіткість зору протягом усього дня. Запитайте свого офтальмолога, чи будуть Ultra for Astigmatism зручними і підходящими саме для вас.

  • 12.04.2023
    Люксоптика у Луцьку на новій та просторій локації
    Запрошуємо всіх охочих відвідати Люксоптику в ТРЦ «ПортCity» — ми переїхали на новеньку локацію. ВІдтепер магазин має значно більшу площу, а також:
    • ще більший та різноманітніший асортимент сонцезахисних окулярів, оправ, м’яких контактних лінз;
    • відразу два кабінета офтальмолога — для дорослих і дітей. 

    Нова локація Люксоптики у ТРЦ «ПортCity»: перший поверх, другий магазин від центрального входу. Чекаємо на вас!
  • 11.04.2023
    Запрошуємо до Люксоптики бажаючих приміряти новенькі лінзи
    У Люксоптиці можна не лише підібрати і придбати контактні лінзи, але й приміряти їх прямісінько в магазині. Для примірки надаються контактні лінзи MY I, а вартість цієї послуги та пари примірочних лінз складає всього 2 грн. 
  • 07.04.2023
    Улюблені лінзи від Alcon з'явилися в продажу
    Маємо приємну новину! Контактні лінзи Air Optix Night&Day Aqua відтепер знов у продажу — на сайті та в оптиках нашої мережі. Вони є хорошим рішенням для тих, хто цінує повсякденний комфорт, багато подорожує і подекуди може задрімати в контактних лінзах.

    Замовляйте Air Optix Night&Day Aqua онлайн у Люксоптиці. Доставка замовлень, звісно ж, безкоштовна. Також нагадуємо, що на сайті доступна розстрочка від Monobank — купуйте улюбленні лінзи зараз, а сплачуйте поступово у зручний для вас термін.
  • 17.03.2023
    Клік — і придбали, а оплатити можна частинами
    Раді повідомити, що на нашому сайті з’явився новий спосіб оплати замовлень — швидкий та зручний! Відтепер у Люксоптиці доступна розстрочка від Monobank. Купуйте оправи, сонцезахисні окуляри, контактні лінзи на сайті зараз — сплачуйте поступово у зручний для вас термін.

    Для оформлення розстрочки від Monobank є кілька правил: 
    • розстрочка на купівлю товару можлива на термін від 3 до 6 місяців;
    • вартість замовлення у розстрочку повинна бути від 1000 гривень;
    • на сайті Люксоптики у розстрочку можна замовити лише неакційний товар;
    • для оформлення розстрочки ви повинні бути клієнтом Monobank, мати достатній ліміт на оплату частинами та суму грошей на карті, достатню для внесення першого платежу за розстрочкою.
  • 14.03.2023
    Актуальний перелік оптик, де приймає дитячий офтальмолог
    Регулярна перевірка зору — це необхідність не лише для дорослих, але й для дітей, адже зорова система малечі досить уразлива та потребує особливої турботи. Усім батькам варто взяти за правило: за умови відсутності діагностованих проблем із зором, навідуватися до офтальмолога із своєю дитиною варто 1 раз на рік. А якщо ваша дитина вже має певні проблеми з оченятами — робити візит до лікаря радиться кожні півроку.

    Ділимося переліком адрес Люксоптик, де наразі приймають дитячі лікарі-офтальмологи.