Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Для безкоштовної доставки не вистачає 700 грн
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Новини

  • 09.08.2019
    Оновлена оптика у Харкові!

    Повідомляємо, що оптика за адресою: м. Харків, пл. Павлівська, 8 (пл. Р. Люксембург, 8) вже відкрилась після ремонту! Наші фахівці зустрінуть вас широким асортиментом оправ і сонцезахисних окулярів, лікар-офтальмолог перевірить ваш зір і порекомендує засіб корекції. 
    Ви зможете обрати необхідний захист для очей - комп'ютерні окуляри з лінзами, які захищають від зайвого синього спектру монітора, або сонцезахисні окуляри з поляризацією та захистом від УФ-випромінювання. 
    Чекаємо на вас у Люксоптиці!

  • 09.08.2019
    Більше ніж окуляри: У Львові відкрилась студія сонцезахисних аксесуарів «My I»

    У зоні duty free міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького відкрилась перша в Україні студія сонцезахисних eyewear-аксесуарів «My I» від національної мережі оптик «Люксоптика».

    Eyewear-аксесуари – це більше, ніж просто окуляри, це елемент вашого стилю. І найважливіше: в «My I» ви можете бути впевненими у бездоганній якості та безпеці обраних аксесуарів, адже представлені в студії бренди мають відмінну репутацію.

    Світові дизайнери вже давно акцентують увагу на окулярах у своїх колекціях, коли eyewear, як «одяг» для очей, доповнює весь образ. Наш бренд поважає вашу індивідуальність. У самій назві студії «My I» відчувається повага до клієнта та його унікального стилю. Побудована на грі англійських слів «I» (Я) і «eye» (око) – назва ніби підкреслює, що саме тут ти знайдеш окуляри, які підійдуть саме тобі. До того ж, літера «I» асоціюється з римською цифрою один, яка також означає першість.

  • Новенька Люксоптика відкриває свої двері у Рівному!

    Нова Люксоптика у м. Рівне! Оправи та сонцезахисні окуляри від улюблених брендів та на будь-який смак, оптичні і контактні лінзи — все це і багато іншого є в асортименті.
    До того ж, підготували для відвідувачів спеціальні пропозиції з нагоди відкриття.

    Чекаємо на вас щодня за адресою вул. Київська, 47/5: пн-сб 10:00-19:00, нд 10:00-19:00.