Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Новинки Dolce & Gabbana 2023

Новинки Dolce & Gabbana 2023

Нова колекція окулярів Dolce & Gabbana — вже у Люксоптиці.
Що прекрасного серед новинок 2023 для прихильників бренду?

Dolce & Gabbana як елемент іміджу одразу виділяє вас із натовпу. Це аксесуар для неординарних особистостей: його доцільно вибрати, коли прагнете виглядати особливо. 

Оправи і сонцезахисні окуляри з колекції 2023 — це зухвалий мікс модних дизайнів і культових, впізнаваних деталей. Сонцезахисні Dolce & Gabbana, одного разу увірвавшись у світ фешн, кожного сезону стають бестселерами.


Окуляри Dolce & Gabbana


02_1024x500.png


ДЛЯ КОГО колекція Dolce & Gabbana 2023

Оправи і сонцезахисні окуляри Dolce & Gabbana з нової колекції, авжеж, сповнені філософії бренду. Ці аксесуари покликані бути тим самим акцентом, що вказуватиме на сміливість, екстравагантність і оригінальність іміджу.



Дизайнери модного дому доклали зусиль, щоб новинки 2023 були до вподоби людям з власною думкою, умінням виділитися, а часом і з прагненням до епатажу.

Серед новинок 2023 є моделі і у класичному, і в осучасненому дизайні. 


сірий-фон_03_.gif


  • Нестандартне поєднання форм і фактур у цьогорічній колекції привертає увагу цінителів моди.

  • Незвичайні кольорові рішення оцінять любителі ексклюзивних аксесуарів у своєму гардеробі. 

  • Стримана палітра і вінтаж у дизайні сподобаються поціновувачам класики на сучасний лад.


Каталог Dolce & Gabbana


В новій колекції 2023 є і масивні моделі «котяче око», і витончені квадратні оправи з закругленими краями, і контрастні по кольору рішення, і лаконічні чорні сонцезахисні як елемент елегантного образу.


сірий-фон_04_.gif


ЧИМ ОСОБЛИВІ сонцезахисні Dolce & Gabbana 2023

Окуляри від сонця Dolce & Gabbana з нової колекції, авжеж, виконують свою пряму функцію. Поруч з естетикою їх невід’ємною складовою є якість матеріалів, зокрема, лінзи з UV-захистом. А ще сонцезахисні D&G неодмінно практичні та зручні. 

Відмінна посадка кожної моделі — характерна особливість окулярів D&G. Кожна деталь, насправді, ідеально підігнана до іншої: колекція 2023 не стала виключенням.


04_1024x500.png


Серед фешн-фішок нової колекції Dolce & Gabbana — майстерне поєднання дизайнів, стилів і кольорів. Це загалом створює таку добірку преміальних аксесуарів, серед яких знайти саме свої особливі зможе кожний.

Моделі 2023 року відрізняються масивністю розмірів, багатством декору та витонченістю форм. Традиційно для Dolce & Gabbana кожна пара сонцезахисних — це ознака індивідуальності та винятковості у повсякденному образі чи з особливої нагоди.


сірий-фон_05_.gif


Оправи та сонцезахисні окуляри Dolce & Gabbana з колекції 2023 року — вже на вітринах Люксоптики, а також у нашому інтернет-магазині. Обирайте обновку у зручний для себе спосіб і доповнюйте свій стиль ненав’язливою розкішшю.

YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.