Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Новинки окулярів POLAROID 2023 року

Новинки окулярів POLAROID 2023 року

Коли як не влітку пірнати у різнобарв’я кольорів і насолоджуватися ним! Сонячні промені сприяють кращому настрою, а літнє дозвілля так і вабить вийти надвір.

Прихопіть із собою новенькі Polaroid, щоб мати захист від UV і сприймати світ у яскравих барвах — не мружитися, а натомість, уникати засліплення і відблисків. 


Окуляри Polaroid 2023


POLAROID 2023
Для яскравих вражень — яскраві окуляри

Активне дозвілля, подорожі, спорт і відпочинок: відкривайте нове і прекрасне для себе в сонцезахисних окулярах Polaroid.


for-gif_01.gif


Справжні з поляризацією від 1937 року. Так заявляє про себе бренд, відомий світові як новатор зі створення поляризованих лінз. Нова колекція 2023 приваблює формами і виразними технічними деталями, актуальними поза часом. А ще кожна з новинок гарантує зручну посадку та комфорт при носінні.

Стиль і оригінальність нових сонцезахисних Polaroid 2023 підкреслено цікавими кольорами. Це може бути кольорова оправа і сонцезахисні лінзи їй в тон, а може бути ненав’язливий кольоровий акцент на завушниках.


for-gif_03.gif


Окуляри Polaroid 2023


Поєднання ергономічних оправ і поляризованих лінз робить сонцезахисні Polaroid зручними під час тренувань, а ще ці окуляри вдало поєднуються з модними спортивними луками.

Нові та яскраві моделі унісекс із колекції 2023 підходять як чоловікам, так і жінкам.


for-gif_02.gif


У дизайні нових окулярів Polaroid 2023 гармонійно поєднуються пластик і метал. Ще цікавішими аксесуари стають, коли до поєднання матеріалів додається виразність кольору і непересічність форм.

У 1937 році Polaroid змінили світ окулярів, винайшовши поляризовані сонцезахисні лінзи. У 2023 році бренд залишається інноваційним і безкомпромісно стильним. Гортайте каталог сонцезахисних Polaroid з особливою увагою до моделей 2023 або ж завітайте до найближчої Люксоптики.
YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.