Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Новинки окулярів PRADA 2023 року

Новинки окулярів PRADA 2023 року

Представляємо окуляри Prada з чоловічої та жіночої колекцій 2023. Новинки вже на вітринах Люксоптики та в інтернет-магазині. 

Нова колекція Prada стає виразним переосмисленням традиційних форм і обрисів. Для окулярів Prada з колекції 2023 року характерні сміливі лінії, інноваційний дизайн і витончені елементи декору. З цим аксесуаром ваш образ стає стильним і завершеним.


Окуляри Prada


PRADA 2023.png


Нові Prada: в чому їх загадка?

Знаменитий італійський бренд створює персонажів Prada, історії Prada та й справжнє життя в стилі Prada. Колекції одягу та аксесуарів, зокрема окулярів, містять фрагменти загадкових історій і віддзеркалюють приховані сенси.



Сонцезахисні окуляри Prada з колекції 2023 — аксесуар з багатогранним характером. У дизайні множинність додає складності, саме так і створюється враження про інакшість. Нові Prada — той самий елемент образу, що резонує з вашим стилем і демонструє оточенню багатство внутрішнього, а не зовнішнього світу. 


/okulyary-prada-10zs-2023.gif


Prada: сонцезахисні окуляри в новому дизайні

Відколи у Prada створюють окуляри, легкі та сучасні матеріали поєднуються з інноваційним дизайном, а поціновувачі моди отримують естетичний виріб першокласної якості.

У моделях 2023 року майстри оптичного дизайну поєднують чисті природні лінії з благородним і лаконічним оздобленням.


Каталог Prada


У колекції весна-літо 2023 від Prada — багате розмаїття барв, масивні оправи та вдале поєднання пластику і металу. Це не занадто екстравагантний модельний ряд, проте з елементами химерності.


сірий-фон_PRADA-14ZS-gif.gif


Класичний дизайн також упізнається, як і серед оправ для окулярів Prada.
Класичні сонцезахисні окуляри Prada — чудове рішення для щоденного використання. Вони представлені у широкій палітрі кольорів. Такі моделі хоч і виконані у строгому дизайні та є максимально функціональними, однак бежева чи зелена, коричнева чи сіра кольорова гама додає оригінальності образу.

Нові окуляри Prada у своєму дизайні мають елементи високої моди, проте це аксесуари для сучасних активних людей. Більше яскравих емоцій та позитиву в житті, свіжість кольорів та неординарні поєднання форм і матеріалів — у новій колекції 2023. Обирайте онлайн або ж завітайте до найближчої Люксоптики


YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.