Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Окуляри Oakley: мода і функціональність у новому році

Окуляри Oakley: мода і функціональність у новому році

Якщо ви поціновувач оригінальних спортивних речей, то напевне маєте у гардеробі окуляри чи одяг Oakley. Амбасадорами бренду в різний час ставали спортсмени світового класу — від Майкла Джордана до Кіліана Мбаппе. Популярність окулярів Oakley визнавали та підкріплювали ще й голлівудські зірки — як у екранних образах, так і в повсякденному житті.

Значення Oakley в сучасному світі моди та спорту

Бренд налічує 50 років історії, проте завжди залишається актуальним. Особливо примітним є те, що вироби Oakley — ніби з майбутнього. Футуристичні, в міру еклектичні та почасти для екстремальних видів спорту, ці окуляри не лише виглядають, а й по суті являються інноваційними: за ідеєю, призначенням, матеріалами та дизайном.

Історія та розвиток бренду Oakley

Бренд Oakley розпочинає історію у 1975 році, коли його засновник Джим Дженард взявся комерціалізувати своє захоплення мотоциклами та аксесуарами для них. Все починалося з багажника в автомобілі, що представляв собою розкладку потрібних і, без сумніву, прогресивних товарів для мотогонок. Інновації Дженард вигадував і втілював у власному гаражі, стартовим капіталом стали 300 доларів, а назвою бренд завдячує улюбленцеві Дженарда сетеру Оклі.

Рукоятки для мотокросу зі спеціально розробленого матеріалу Unobtanium відзначалися надзвичайною міцністю, функціональністю і зручністю — вони й обумовили визнання бренду серед гонщиків. Unobtanium і досі використовується брендом, зокрема, у носових деталях окулярів чи ремінцях для годинників.

В подальшому Oakley розширив продуктову лінійку виробництвом рукавичок, грипсів, захисних щитків та окулярів для мотокросу.

Перші окуляри під назвою O-Frame і з фірмовим логотипом «Oakley» побачили світ у 1980 році, а вже у 1983 бренд зосередився на випуску гірськолижних окулярів.

Першими сонцезахисними Oakley стала спортивна модель Factory Pilot Eyeshades, а вже через рік було розроблено більш повсякденний дизайн, міські окуляри — Oakley Frogskin.

Від заснування — до лідерства на ринку

Модель Oakley Factory Pilot Eyeshades виглядала дуже незвично, як на свій час. Публіка побачила їх на велогонщику Грезі Лемонді, коли той стартував на Tour de France. Будь-які раніше доступні окуляри не користувалися популярністю у велозаїздах, а Грег Лемонд у новеньких Oakley феноменально проявив себе на маршруті і став першим американцем, хто виграв Tour de France. Оце була реклама для бренду!

Oakley: модель Prizm Tungsten.png

Oakley зміщує пріоритет із мотоциклетних і гірськолижних окулярів на виробництво сонцезахисних окулярів. Рік за роком надзвичайно цікавими і популярними стають моделі Blade і Razor Blade, Mumbo і M-Frame, Eye Jacket і SubZero.

Окуляри Oakley вибирають для себе легендарні спортсмени. Улюбленим бренд стає і для кінозірок. Ними доповнено образи супергероїв у таких фільмах, як «Місія нездійсненна», «Блейд», «Люди Ікс», «Книга Ілая» тощо.

Особливості бренду Oakley

Oakley — це інновації заради поєднання функціональності, зручності і такого дизайну, що тільки покращуватиме прикладні властивості окулярів. Oakley завжди враховує правильний кут огляду для спортсменів та ергономічну посадку. Якщо раніше окуляри могли заважати під час занять спортом або змагань, то тепер вони надавали спортсмену конкурентну перевагу.

Своїм існуванням Oakley доводить, що спортивні аксесуари можуть бути ще й модними. У 2018 році колекції сонцезахисних окулярів Oakley опиняються на подіумах Louis Vuitton, Maison Margiela, Vetements та Heron Preston.

Інноваційні технології та дизайн

Oakley виробляє окуляри за власними запатентованими технологіями, часто з матеріалів особливого складу. Джим Дженард — інноватор за своїм мисленням, що і стало секретом його успіху. Подумати тільки, перші в світі окуляри спроектовані у 3D CAD/CAM та надруковані у 3D-принтері — це Oakley Eye Jacket. Мало що є перепоною для польоту фантазії Джима Дженарда.

Всі окуляри Oakley відзначаються ударостійкістю і гідрофобністю. Вони не зісковзують на спітнілому обличчі, відштовхують вологу, жир та інші забруднення. Сонцезахисні лінзи проходять через таку молекулярну обробку, щоб не виникало жодних спотворень у сприйнятті картинки.

Сонцезахисні окуляри RADAR EV PATH від Oakley.gif

Гнучкість, еластичність і легкість — це притаманні сонцезахисним Oakley властивості. Тому і нові моделі, і стара-добра класика, і ті моделі, які зараз переживають нову хвилю популярності, усі вони, якщо Oakley, то неодмінно зручні у спорті та модні у повсякденному гардеробі.

Унікальність матеріалів і виготовлення

Oakley — дуже інноваційний і безперечно стильний бренд. Тим і пояснюється його популярність серед аудиторії. Наразі в доробку Oakley такі запатентовані брендом матеріали та технології:

  • Unobtainium — використовується для носових подушечок і завушників, у тих ділянках, де важливо забезпечити більший комфорт і фіксацію оправи, покращивши зчеплення зі спітнілою шкірою.

  • Plutonite — використовується для виготовлення лінз, демонструє міцність і максимальний захист від потужних ударів на високій швидкості, а на додачу ще й перешкоджає проникненню UV-променів.

  • High Definition Optics — запатентована технологія Oakley для безпрецедентної чіткості, різкості й точності сприйняття зображення.

  • O Matter — поєднання легкості та міцності, помірно гнучкий і надзвичайно стійкий до ударів матеріал, ще й не деформується з плином часу.

  • PRIZM Lens Technology — поєднання оптимізованого контрасту та покращеної видимості в лінзі, спроектованій для сприйняття ландшафту максимально деталізованим за будь-якого освітлення та погоди.

  • Switchlock Technology — швидка і безтурботна заміна лінз самим лише затисканням перемикача. Так зручніше і простіше підлаштовуватися до мінливих умов освітлення та погоди.

Добре деталізований дизайн окулярів Oakley і винахідливість розробників наділяють їх наступними перевагами:

  • зручна ергономічна форма,

  • широкий огляд без перешкод,

  • продумана вентильованість,

  • стійкість до ударів і царапин,

  • захист для очей від снігу, пилу чи вітру.

Тактичні окуляри Oakley: військовий стандарт та спортивний стиль

До дрібниць продуманий дизайн, як і використання спеціально розроблених матеріалів, робить окуляри Oakley незамінними в арсеналі любителів активного відпочинку. Наприклад, тактичні окуляри Oakley Jawbreaker початково створені для страйкболістів, однак цілком можуть стати в нагоді й військовим.

  • Забезпечують відмінний периферійний зір.

  • Зручні у поєднанні з захисними навушниками, шоломами, шапками.

  • У наборі кілька лінз для заміни за технологією Switchlock (для ночі, сутінків, яскравого світла).

  • Мають вентиляційні отвори.

  • Носоупори та дужки з матеріалу Unobtainium, що перешкоджає зісковзуванню.

Кому особливо личитимуть окуляри Oakley?

Вибір окулярів — авжеж, справа смаку. Окуляри Oakley вирізняються впізнаваним фантастично-футуристичним дизайном, як лаконічною, так і яскравою палітрою.

Окуляри Oakley SUTRO LITE.gif

Окуляри для спортсменів і активних людей

За всю історію Oakley ці окуляри сприймалися і як дещо дивакувате та незрозуміле загалу, і як напрочуд зручний і ексклюзивний аксесуар.

Серед світових спортсменів, які вибирали для себе Oakley, були тенісист Андре Агассі, велогонщик Ленс Армстронг, баскетболіст Майкл Джордан. До дрібниць продуманий дизайн окулярів робить їх водночас функціональними і ергономічними, а ще оригінальним і виразним акцентом у іміджі.

Сонцезахисні окуляри Oakley можна помітити на різних спортивних заходах. Відомі велоперегони, мотокроси, бейсбольні матчі, змагання з серфінгу, скейтбордингу та гольфу — спортсмени з названих дисциплін повсякчас обирають для себе цей бренд.

Oakley для модних трендсеттерів

Не пасуть задніх і світові селебрітіс, і трендсеттери. По-перше, бренд неодноразово фігурував у кінострічках. По-друге, його ж зірки Голівуду вибирають і для повсякденних образів. Вочевидь, це і данина моді, і розуміння зручності виробу, коли ведеш активний спосіб життя.

Спортивні окуляри Oakley LATCH.gif

Чому Oakley — це вибір стилю та якості

Цікавий нетривіальний дизайн, висока зносостійкість, беззаперечна ергономічність — це все аргументи на користь Oakley. Ви можете приміряти їх і зрозумієте, про які переваги мова. Оправи, що добре пасують різним типам обличчя. Сонцезахисні лінзи з відмінною контрастністю зображення. Надійна фіксація виробу на голові, при цьому легкість і міцність. Спортивні окуляри Oakley — це вибір на користь функціональності. Міські окуляри Oakley зручні у повсякденному використанні і вдало доповнюють непересічні іміджі.

Справжні Oakley на сайті Luxoptica та в найближчому магазині

Серед яскравих і напрочуд зручних сонцезахисних окулярів Oakley — легендарні, перевірені часом моделі. Підібрати такі, що пасуватимуть саме вам, можна у найближчій Люксоптиці. А ще ви можете вибрати Oakley з нашого онлайн-каталогу, замовити доставку двох моделей на вибір, а після примірки оплатити ту, яка сподобається більше.

YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.