Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Для безкоштовної доставки не вистачає 700 грн
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Унікальна колаборація: Ray-Ban x Lenny Kravitz

Унікальна колаборація: Ray-Ban x Lenny Kravitz

Колаборація Ray-Ban x Lenny Kravitz: стиль без меж

Сонцезахисні окуляри Ray-Ban завжди символізували більше, ніж просто захист від шкідливого сонячного випромінювання. Вони втілюють стиль, сміливість та прагнення до підкреслення індивідуальності. Ці цінності отримали нове втілення в колаборації з іконою рок-музики та стилю — Ленні Кравіцом, результатом якої стала капсульна колекція сонцезахисних окулярів Ray-Ban Aviator Reverse, що перевертає звичні уявлення про сонцезахисні окуляри.

Ленні Кравіц: між музикою та модою

Ленні Кравіц давно відомий не тільки як талановитий музикант, але і як особистість з унікальним відчуттям стилю. Його співпраця з Ray-Ban не була випадковістю, а логічним розвитком його творчого шляху. "Як фанат Ray-Ban протягом усього життя, їхній позачасовий стиль завжди резонував зі мною", — зазначив Кравіц. Він описує колаборацію Ray-Ban Reverse як можливість "об’єднати мою любов до музики та моди з таким культовим брендом". Ден Алдер, глобальний віцепрезидент з маркетингу Ray-Ban, вважає, що вибір Кравіца на першого глобального амбасадора бренду був неминучим. "Він дійсно втілює наші ключові цінності: автентичність, культовість, позачасовість і сміливість", — говорить Алдер. Кравіц "зарекомендував себе за межами своєї музики та має справжнє творче серце, яке не знає меж".
Ray-Ban-Aviator-Reverse-Lenny-Kravitz-RB-R0101S-(002GR)-1024x500-2.png

Особливість окулярів Ray-Ban R0101S

Унікальна особливість колекції Ray-Ban x Lenny Kravitz - це інноваційний перевернутий дизайн лінз. Замість традиційних лінз, у колекції використані нові реверсивні, увігнуті лінзи, що не тільки виділяють ці окуляри серед інших, а й змінюють звичний спосіб сприйняття навколишнього світу. Увігнуті лінзи змінюють звичайний спосіб фокусування світла на оці, пропонуючи новий вимір зорових відчуттів. Це може забезпечити незвичний візуальний досвід, зокрема, альтернативний спосіб бачення об’єктів та навколишнього середовища. Попри свою форму, реверсивні лінзи забезпечують ефективний захист від шкідливого ультрафіолетового випромінювання.

Ray-Ban-Aviator-Reverse-Lenny-Kravitz-RB-R0101S-(002GR)-1024x500-3.png

Окуляри Ray-Ban R0101S x Lenny Kravitz в Люксоптиці

Сонцезахисні окуляри Ray-Ban x Lenny Kravitz не просто колаборація між брендом та музикантом, це зустріч двох гігантів у своїх сферах, що відкриває нові можливості до самовираження. Колекція Reverse є доказом того, що мода і музика — це мистецтво, здатне не тільки прикрашати, а й змінювати наш спосіб бачення світу. Моделі сонцезахисних окулярів з унікальної колекції Ray-Ban x Lenny Kravitz — Ray-Ban R0101S 002/GR та Ray-Ban R0101S 003/30, вже представлені в Люксоптиці та доступні до замовлення з безкоштовною доставкою. Замовляйте до двох моделей на зручне відділення пошти, приміряйте та сплачуйте ту, що вподобаєш найбільше.

Ray-Ban-Aviator-Reverse-Lenny-Kravitz-RB-R0101S-(00330)-1024x500.png
YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.