Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Що цікавого у нових колекціях брендових сонцезахисних окулярів?

Що цікавого у нових колекціях брендових сонцезахисних окулярів?

Традиційно приємні новини напередодні Нового року.

Нові колекції сонцезахисних окулярів від світових брендів уже в Люксоптиці! Тож, саме час придивитися уважніше до трендів 2022, надихнутися творчими вигадками фешн-дизайнерів, а закохавшись в якусь із новинок, неодмінно придбати її для яскраво-модних образів у новому році.

ТВАРИННИЙ ПРИНТ — стильно і сміливо

Леопардовий, зміїний або черепаховий принт у 2022 році залишається в тренді. Його вдало використав Polaroid для стриманої моделі з квадратною пластиковою оправою, а Marc Jacobs для екстравагантної пари сонцезахисних у формі котячого ока.

tv_prynt.gif

КРУГЛІ МАСИВНІ ОПРАВИ — модний хіт і для нього, і для неї

Ідеально окреслена форма та виразний контур: такі сонцезахисні окуляри точно не залишаться непоміченими. Як влучне поєднання класичних форм і сучасного дизайну, круглі масивні оправи однозначно підкреслять оригінальність вашого стилю: у Marc Jacobs можна звернути увагу на жіночу модель, а у Polaroid — на чоловічу.

kr_opravy.gif

ХОЧ CASUAL, ХОЧ URBAN STYLE: чоловікам до вподоби

Серед новинок 2022 є і вдосталь стримані, лаконічні Marc Jacobs у темно-зеленій прямокутній оправі, й одразу примітні Carrera Hyperfit з оригінальним дизайнерським рішенням у вигляді надгнучких дужок. І ті, й інші легко стануть фінальним елементом чоловічого гардероба.

casual_opravy.gif

ЕЛЕГАНТНІ Й РОМАНТИЧНІ моделі оцінять жінки

Вишуканий дизайн, витончені форми, грайливе «котяче око» — обирайте чи то сонцезахисні з мінімалістичною тонкою оправою з металу від Polaroid, чи то яскравий дизайн, доповнений стразами, від Jimmy Choo.

elegant_opravy.gif

Насправді, новинок 2022 аж стільки, що знайти ті самі, улюблені, особливі та неодмінно трендові простіше простого! Варто лише завітати до найближчої Люксоптики у вашому місті або ж погортати каталог із новинками на сайті.


YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.