Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Які сонцезахисні окуляри взяти з собою на море

Які сонцезахисні окуляри взяти з собою на море

Поїздка на море завжди складається з двох етапів: підготовка до моря і саме море! Обидва вони по-своєму радісні та важливі. Адже вчасно зібрана валіза — запорука спокійного відпочинку на пляжі.

Сьогодні ми поговоримо про один із головних пунктів чек-листа перед поїздкою на море. Йдеться про сонцезахисні окуляри! Вибираючи сонцезахисні окуляри для відпочинку, люди часто звертають увагу лише на їх розмір і затемнення. Але, на жаль, цього недостатньо для надійного захисту очей від ультрафіолету.

Запам'ятайте! Неякісні моделі з темними лінзами блокують тільки сонячне світло, але не УФ-промені. Таким чином, ваші зіниці не звужуються та отримують ще більшу дозу шкідливого сонячного випромінювання, ніж взагалі без окулярів. Збільшуються ризики патологічних змін на сітківці, які призводять до очних захворювань.

Що стосується дизайну оверсайз, то це справа смаку. Можете сміливо приміряти як мінімалістичні, так і нестандартні форми оправ. А ми розповімо, на які ще параметри слід звернути увагу.

Кращі сонцезахисні окуляри для пляжу

Як ви зрозуміли, сонцезахисні окуляри для пляжу в першу чергу грають роль аксесуара, який захищає ваші очі. На другому місці вже знаходитися їх функція яскравого доповнення іміджу. Саме тому рекомендуємо розглядати наступні критерії:

  • УФ-фільтр блокує шкідливе сонячне випромінювання. Маркування UV400 свідчить про 100% захист очей.

  • Поляризація допоможе позбутися від докучливих відблисків, які відбиваються морськими хвилями в сонячні дні. Тому поляризаційні лінзи користуються величезною популярністю в рибалок і тих, хто захоплюється водними видами спорту (серфінг, яхтинг і т.д.)

  • Дзеркальні лінзи дуже модні в цьому сезоні. Однак крім стилю вони мають ще й особливість не нагріватися на сонці. Секрет полягає в тому, що вони відбивають промені й ви будете почувати себе комфортно при будь-якій погоді.

1175х498_2.jpg

  • Зміцнювальне покриття лінз і захист від подряпин. Навіть якщо ви використовуєте футляр для зберігання, на пляжі є велика ймовірність, що вітер намете пісок.

  • Темний фільтр (світлопропускання 18-8%) — категорія «3» є оптимальним вибором для дуже яскравого сонця і відпочинку на пляжі.

  • Матеріал. Пластикова оправа менше нагрівається і легша на відміну від металевої. Цього літа бренди представили найрізноманітніші дизайни та кольори оправ із пластику. Ви легко знайдете саме ті, що підкреслюють ваш стиль і навіть настрій на морському відпочинку.

  • Комфорт в окулярах багато в чому залежить від посадки. Простежте, щоб оправа надійно фіксувалася на голові, не спадала і не давила.

Дуже сподіваємося, що за допомогою цих підказок ви знайдете окуляри для своєї незабутньої відпустки на пляжі.

Окуляри на морі: як «продовжити життя» улюбленого аксесуара

Ми знаємо, як вам подобається проводити час на піщаному пляжі, грітися під сонечком і поглядати на море. Насолоджуйтесь скільки завгодно, але не забудьте подбати про свої окуляри. На морі є великий ризик потрапляння на них солоної води, яка негативно впливає на зовнішній вигляд і сонцезахисні якості. Особливо це стосується поляризаційних властивостей. Тому ми не рекомендуємо постійно плавати в окулярах у морі.

1175х498_1.jpg

Якщо ви хочете, щоб ваші окуляри прослужили вам якомога довше, то пам'ятайте також про наступне:

  • Зберігайте їх в спеціальному футлярі або чохлі. Це допоможе вберегти від піску на пляжі.

  • Протирайте лінзи серветкою з мікрофібри.

  • Використовуйте для очищення лінз спеціалізовані спреї.

  • Одягайте і знімайте їх двома руками, щоб застерегти розхитування завушників.

Хочете знати ще більше про правила догляду за окулярами? Читайте тут.

Де придбати окуляри для моря

Майже безмежний вибір сонцезахисних окулярів завжди до ваших послуг в Люксоптиці. Чоловіки, жінки, діти: у нас кожен може знайти саме ту модель, про яку мріяв. В асортименті тільки трендові пляжні дизайни (авіатор, маска, панто, нестандартні та ін.) від світових та українських брендів (Ray-Ban, Polaroid, Casta, Guess, Marc Jacobs, Carrera, Gucci, Emporio Armani, Sunderson, Tom Ford і т.д.)

Приходьте на примірку в найближчу Люксоптику свого міста або замовляйте на нашому сайті з безкоштовною доставкою. А для тих, хто ду-у-уже любить онлайн-шопінг, ми розробили функцію онлайн-примірки.

YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.