Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Серіал «Джентльмени» на Netflix: добірка образів з окулярами

Серіал «Джентльмени» на Netflix: добірка образів з окулярами

Ґай Річі — ім'я, пречудово відоме всім поціновувачам хорошого кіно. Це культовий британський режисер з впізнаваним кіностилем і фільмографією, що налічує близько 20 успішних картин. Ви точно бачили або чули про бодай одну з них: «Карти, гроші, 2 стволи», «Великий Куш», «Джентльмени», «Шерлок Холмс». У своїх фільмах Річі розповідає захопливі екшн-сюжети про кримінальне життя Лондона — з автентичними персонажами і неповторним британським гумором.

Нещодавно на Netflix відбулася прем'єра серіалу «Джентльмени», що є спін-оффом однойменного фільму. Його автором став ніхто інший, як Ґай Річі. А отже без сумнівів: серіал вартий уваги. Доки кінокритики активно обговорюють подробиці сюжету, ми хочемо поговорити про стиль персонажів серіалу. Точніше — про окуляри.

Окуляри Едді Горнімана — головного героя

noviy-serial-dzhentlmeni-na-netflix-dobirka-obraziv-z-okulyarami-1.PNG

У третьому епізоді серіалу Едді Горніман — головний герой, з’являється в окулярах від американського бренда Garrett Leight Hampton. Окуляри мають досить стандартну пластикову оправу квадратної форми, втім це не завадить їм виглядати вишукано й аристократично.  

Хочете відчути себе персонажем історії від Ґая Річі? Вибирайте аналогічні оправи в асортименті Люксоптики. Це, наприклад, моделі: Casta CST 3114 GR, Ray-Ban 5387 2000, Life LFO 1031 BK.

Елегантна Кая Скоделаріо в окулярах Gucci

noviy-serial-dzhentlmeni-na-netflix-dobirka-obraziv-z-okulyarami-2.PNG

В окулярах з’являється і головний жіночий персонаж — харизматична Сьюзі Ґласс у виконанні Каї Скоделаріо. Це сонцезахисні окуляри-лисички Gucci з пластиковою оправою чорного кольору.

noviy-serial-dzhentlmeni-na-netflix-dobirka-obraziv-z-okulyarami-3.PNG

В одному з епізодів ця ж героїня демонструє більш екстравагантний та сміливий варіант окулярів — квадратні оверсайзи з блакитними лінзами. Варто зазначити, що окуляри-оверсайзи вважаються одними з найтрендовіших у сезоні 2024. Ось підібрали відразу декілька моделей схожого дизайну з нашого асортименту: Police SPLL14 0T88 BLUE, Ray-Ban RB 1973 901/31, CASTA CS 1062 BK, Police SPLL10 0722 GREEN.

Фредді Горніман в модних сонцезахисних окулярах

noviy-serial-dzhentlmeni-na-netflix-dobirka-obraziv-z-okulyarami-4.PNG

Окуляри від сонця — вочевидь улюблений аксесуар героїв серіалу. В них також з’являється брат головного протагоніста Фредді Горніман. Спершу це були окуляри Cartier CT0303S 002 з тонкою металевою оправою нестандартної форми. Цю модель в різних кольорах ви можете відшукати в магазинах нашої мережі.

noviy-serial-dzhentlmeni-na-netflix-dobirka-obraziv-z-okulyarami-5.PNG

Пізніше, в одному з останніх епізодів, цей персонаж втілив ще один образ з окулярами — з коричневими панто в пластиковій оправі. Модель окулярів подібна до GUESS GU00083-H 41N

Круті вайфарери, як у лідера таємного синдикату

noviy-serial-dzhentlmeni-na-netflix-dobirka-obraziv-z-okulyarami-6.PNG

Боббі Ґласс хоч і не часто з’являється в епізодах, але в контексті сюжету відіграє важливу роль. Це очільник великої імперії канабісу, який постійно носить свої улюблені коричневі вайфарери. Невдовзі очікуємо надходження саме цієї моделі (Saint Laurent Sun SL 617) у наш асортимент. А тим часом пропонуємо звернути увагу на подібні окуляри Saint Laurent SL 572 001 та великий вибір інших сонцезахисних вайфарерів.

Круглі окуляри з пластиковою оправою — вибір мільярдера Стенлі Джонстона

noviy-serial-dzhentlmeni-na-netflix-dobirka-obraziv-z-okulyarami-7.PNG

Американський мільярдер-аристократ Стенлі Джонсон, у виконанні колоритного Джанкарло Еспозіто, взагалі не з’являється на екрані без окулярів. Він робить вибір на користь класичних, стриманих і вишуканих моделей з пластиковою оправою — зазвичай круглої форми.

Хотіли б подібні окуляри? Зверніть увагу на моделі Tom Ford FT5850-P 064, Casta CST 3105 BK та широкий асортимент круглих оправ від різних брендів.

Одіозний герой Макса Бізлі в окулярах Persol

noviy-serial-dzhentlmeni-na-netflix-dobirka-obraziv-z-okulyarami-8.PNG

Актор Макс Бізлі блискуче втілив образ Генрі Коллінза — одного з гравців лондонського злочинного світу. Цей персонаж є радше негативним і не викликає у глядача багато симпатії, але це не робить його менш стильним. На екрані він з’являється в окулярах з оправою від італійського бренда Persol. У нашому асортименті є багато оправ подібної квадратної форми для вибору.

І знову сонцезахисні окуляри вайфарери

noviy-serial-dzhentlmeni-na-netflix-dobirka-obraziv-z-okulyarami-9.PNG

І знову вайфарери, і знову головний герой Едді Горніман. В одній з серій він з’являється в стриманому темному образі з окулярами-вайфарерами, в яких багато хто впізнав модель бренду Jacques Marie Mage. Хоча в Люксоптиці саме цей бренд не представлений, маємо багато альтернатив схожого дизайну, наприклад: Ray-Ban R0502S 6677VR, Ray-Ban RB 0840S, Ray-Ban RB 2283.

Джентльмен Чарлі Ганнем і його окуляри

noviy-serial-dzhentlmeni-na-netflix-dobirka-obraziv-z-okulyarami-10.PNG

Так, це персонаж не з серіалу, а з оригінально фільму «Джентльмени» 2019-го року. Але ми просто не могли оминути його увагою, адже окуляри є невіддільною частиною образу цього героя. Протягом усього фільму Реймонд (так звати персонажа Чарлі Ганнема) носить окуляри з квадратною і дещо закругленою пластиковою оправою. Саме ця модель доступна у нашому асортименті — це Persol 3007VM 1160.

Сміливо втілюйте в життя кіношні образи, аби відчути себе героєм улюбленого фільму чи серіалу. Якщо вам для цього потрібні окуляри — Люксоптика завжди готова допомогти! Шукайте потрібні моделі на сторінках онлайн-каталогу та поличках наших магазинів.
YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.