Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Ray-Ban 2024: огляд нової колекції. Що нового і цікавого?

Ray-Ban 2024: огляд нової колекції. Що нового і цікавого?

У 2024 році Ray-Ban традиційно зосередилася на поєднанні класичного дизайну з сучасними технологіями, пропонуючи окуляри, що відповідають найвищим стандартам якості та комфорту. Ось кілька ключових особливостей та новинок колекції 2024 року:

Нові колаборації з відомими дизайнерами та брендами

Ray-Ban продовжує свої традиційні колаборації з відомими дизайнерами та модними брендами, пропонуючи унікальні лімітовані серії окулярів, що відображають останні тренди у світі моди. У 2024 році компанія Ray-Ban презентувала модель, що випущена в унікальній колаборації з відомим американським музикантом та актором Ленні Кравіцом: Lenny Kravitz x Aviator Reverse Limited. 

Ця лімітована серія являє собою новий погляд на класичну модель “Aviator”, з якою бренд здобув світову славу. Кравіц обернув класичні авіатори, створивши новий, інноваційний дизайн.

Розширення асортименту екологічних матеріалів

Ray-Ban продовжує рухатися у напрямку сталого розвитку та використовує більше природних та перероблених матеріалів для виробництва своїх окулярів, зменшуючи тим самим екологічний вплив:

  • Біоацетат - біорозкладний матеріал, що виробляється з целюлози, яку виводять з деревини або бавовни, а також певних видів пластмаси, які виробляються з відновлювальних джерел, таких як кукурудза або цукровий тростин.

  • Рециклований метал - металевий матеріал, що виготовляється шляхом перероблення та використання відновлювальних матеріалів металевих виробів. Ray-Ban використовує даний матеріал для рамок окулярів, що допомагає зберегти природні ресурси.

  • Рециклована гума - матеріал, що виготовляється шляхом перероблення та використання відходів гумових виробів. Вона відрізняється від первинної гуми, яка виготовляється з природних або синтетичних сировинних матеріалів. 

  • Біонейлон - виготовляються з відновлюваних рослинних олій та використовується для виробництва лінз. Біонейлон забезпечує відмінний захист від ультрафіолетового випромінювання.

Розширення кольорової палітри

Колекція окулярів Ray-Ban 2024 року пропонує ширшу кольорову палітру для оправ і лінз, дозволяючи вибрати окуляри, які ідеально підходять до стилю та настрою. Цього року моделі Xan (4431), Zena (4430), Xime (3730), Kat (4427), Teru (4425) тішать яскравими, соковитими кольорами: яблучно-зелений, електрик-блакитний, бузковий, вишнево-рожевий. Класична лінійка також не залишиться без кольорового апгрейду, щоб задовольнити абсолютно всіх поціновувачів бренду. 

02_1024x500.png

На додаток, у колекції 2024 компанія Ray-Ban пропонує унікальну можливість персоналізації окулярів за допомогою технології 3D-друку, що дозволяє замовникам не лише вибрати колір оправи і лінз, але й створювати власні дизайни окулярів.

Вдосконалення лінз

У новій колекції значна увага приділена розробці лінз з покращеним захистом. Ray-Ban використовує різні новітні технології для своїх лінз, які покращують якість та функціональність окулярів.

Одна з них — технологія зменшення відблисків (поляризація), яка застосовується для покращення якості зображення у яскраву сонячну погоду. Це особливо корисно при активному відпочинку на природі та керуванні авто.

03_1024x500.png

Також Ray-Ban пропонує лінзи з покращеним захистом від шкідливого ультрафіолетового випромінювання, що важливо для забезпечення здоров’я очей та запобігання можливих ушкоджень, спричинених UV-променями.

Інша інноваційна технологія, яку використовує Ray-Ban у своїх окулярах — покриття з захистом від шкідливого синього світла. Воно допомагає зменшити вплив шкідливого синього світла, яке може впливати на зорову функцію та спричиняти втому очей. Крім цього, Ray-Ban також використовує технологію нанопокриття, яке допомагає забезпечити лінзам захист від подряпин та забруднень, зберігаючи лінзи чистішими й прозорими.

Інноваційні технологічні окуляри 

Ray-Ban пропонують кілька інноваційних технологічних окулярів, які поєднують стиль і функціональність. Одним з них є лінзи з покриттям Cromance, яке дозволяє більш точно сприймати кольори та отримувати яскраве і чітке зображення. 

Іншим інноваційним рішенням є лінзи з покриттям Polarized Plus, що мають вбудований фільтр, який блокує відблиски, забезпечує чітке зображення та захищає очі від надмірного ультрафіолетового випромінювання. 

Ray-Ban Meta Stories — одна з інноваційних моделей бренду. Вони входять до лінійки окулярів Ray-Ban Evolve, які поєднують сучасні технології та стильний дизайн. 

Ray-Ban Stories оснащені двома вбудованими камерами по 5 мегапікселей, які дозволяють своїм користувачам фотографувати та записувати короткі відео кліпи, використовуючи окуляри. Також у ці окуляри вбудовані динаміки та мікрофон, що дає змогу слухати музику, здійснювати дзвінки та використовувати голосові команди через асистента Facebook, не використовуючи додатково навушники. Окуляри доступні у кількох класичних стилях Ray-Ban, таких як Wayfarer, Round та Meteor, та пропонують варіанти як з сонцезахисними, так і з прозорими лінзами.

01_1024x500.png

Нова колекція Ray-Ban 2024 року вкотре демонструє, що бренд не стоїть на місці та продовжує розвиватися, реагуючи на сучасні тенденції та потреби споживачів, при цьому залишаючись вірним своїй класичній естетиці та високій якості.

Ознайомитись, вибрати та придбати оригінальні окуляри Ray-Ban ви можете у найближчій оптиці мережі, або зручно на сайті, з безкоштовною доставкою.

YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.