Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Для безкоштовної доставки не вистачає 1200 грн
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Ray-Ban New Icons: іконічні моделі окулярів та їх сучасні втілення

Ray-Ban New Icons: іконічні моделі окулярів та їх сучасні втілення

Ray-Ban New Icons — це найновіша колекція класичного бренду окулярів, яка являє собою переосмислення відомих моделей з сучасним підходом. 

New Icons зберігає класичні форми, які зробили Ray-Ban відомим на весь світ, але також додає нові, сучасні елементи, які надають кожній моделі особливий характер. Це може бути використання нових матеріалів, таких як легкий титан або інноваційні складні технології, які забезпечують підвищений комфорт при носінні. 

Колекція Ray-Ban New Icons справді спрямована на поєднання спадщини та інновацій, пропонуючи окуляри, які вирізняються не тільки своїм виглядом, але й високим рівнем зручності і захисту очей.

Ray-Ban New Icons включає оновлені версії трьох іконічних моделей окулярів Ray-Ban: Aviator, Wayfarer і Clubmaster.

Ray-Ban New Icon Aviator 

Сучасна інтерпретація класичних сонцезахисних окулярів Ray-Ban Aviator, які по праву вважаються одними з найвпізнаваніших та стильних аксесуарів у світі. Ray-Ban New Icon Aviator — оновлена версія класичного дизайну, з додаванням сучасних елементів та технологій, що підвищують зручність носіння й захист очей. Про що ж йде мова?

  • Використання легких сплавів і вдосконалених полімерів робить окуляри більш комфортними для повсякденного носіння, не жертвуючи при цьому міцністю.
  • Покращена оптична якість лінз, що захищають від UVA, UVB та UVC променів. Деякі моделі представлені з поляризованою, а також фотохромною лінзою, яка змінює своє затемнення залежно від навколишнього середовища.
  • Стильний вигляд, що зберігає класичні контури авіаторів, проте з додаванням нових кольорів, текстур та деталей, які роблять кожну модель унікальною.
  • Носоупори та гнучкі завушники окулярів адаптуються під різні форми обличчя, забезпечуючи комфортне носіння протягом всього дня.
  • New Icon Aviator підходять як чоловікам, так і жінкам й доступні у різних розмірах, щоб відповідати різним формам обличчя. 
sunglasses2_1024x500.jpg

Ray-Ban New Icon Wayfarer 

Ray-Ban New Icon Wayfarer — оновлена класична модель окулярів від сонця Wayfarer, яка була вперше представлена у 1952 році. З того часу Wayfarer стали однією з найвпізнаваніших та вічно популярних моделей сонцезахисних окулярів у світі. New Icon Wayfarer зберігає класичний, перевірений часом дизайн Wayfarer, проте включає оновлення, що додають їм сучасності. 

Основні оновлення та особливості сонцезахисних окулярів Ray-Ban New Icon Wayfarer:

  • Нова модель виготовлена з більш міцних та легких матеріалів, забезпечуючи більший комфорт і тривалість використання.
  • Тонший та плавніший дизайн оправи та різноманітність кольорів й виконань надає сучасний вигляд New Icon Wayfarer, зберігаючи при цьому характерну форму Wayfarer.
  • В оновленій версії можуть використовуватись вдосконалені лінзи, такі як коричневі лінзи B-15, що додають контрастності та передають глибину кольорів. Або зелені лінзи G-15, які забезпечують природний вид кольорів, зменшуючи при цьому яскравість світла. Окрім них, використовуються лінзи з поляризацією, деякі моделі також можуть мати захист від шкідливого синього світла та градієнтне забарвлення.
  • Сонцезахисні окуляри New Icon Wayfarer доступні у широкому асортименті кольорів, надаючи більше можливостей для персоналізації.
  • Нові моделі також мають покращену посадку, для різних типів облич.
RX5154_ST_B_1024x500.jpg

Ray-Ban New Icon Clubmaster 

Сонцезахисні окуляри Ray-Ban Clubmaster здобули широку популярність завдяки своєму унікальному дизайну “browline”. Оновлена версія Ray-Ban New Icon Clubmaster зберігає виразний дизайн верхньої лінії оправи, що імітує брови, проте вносить сучасні технології та матеріали для покращення комфорту та функціональності.
Основні характеристики New Icon Clubmaster включають:

  • Використання сучасних полегшених матеріалів, таких як ацетат, нержавіюча сталь та легований метал; сплави можуть включати комбінацію металів, таких як титан, алюміній та прецизійні титанові сплави, які забезпечують високу міцність та зручність носіння.
  • Ray-Ban New Icon Clubmaster пропонує різноманітність матеріалів та кольорових інтерпретацій лінз: поляризовані, фотохромні, дзеркальні, з градієнтом, улюблені та комфортні B-15 й G-15. А також Chroma HD лінзи, що покращують гостроту зору та додають контрастності, особливо у яскравих умовах.
  • Дизайн Ray-Ban New Icon Clubmaster спирається на історичну спадщину класичних сонцезахисних окулярів Clubmaster, одночасно вносячи у них сучасні акценти, такі як додаткові деталі у вигляді металевих елементів, гравіювань та особливих напилень.
  • Покращене адаптування до різних форм обличчя і можливість вибору між різними розмірами робить їх ідеальним вибором для широкого спектра користувачів.


Всі ці та багато інших культових сонцезахисних окулярів Ray-Ban ви можете приміряти та обрати у зручних оптиках мережі, або на сайті.
YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.