Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Спортивні окуляри Oakley: історія, особливості та асортимент

Спортивні окуляри Oakley: історія, особливості та асортимент

Oakley — компанія, що прославилася на весь світ завдяки розробкам і виробництву окулярів від сонця. За історію існування бренду вдалося не просто зайняти передові позиції галузі, а й стати найулюбленішим серед спортсменів (особливо атлетів), військових і пілотів, мандрівників і тих, хто ду-у-уже любить якісні аксесуари. Тож давайте розкриємо секрет успіху Oakley!

Як з'явилися спортивні окуляри Oakley

Компанія Oakley була заснована Джимом Дженнардом і спочатку спеціалізувалася на виробництві масок для мотоциклістів. Все змінилося в 1984 році після випуску окулярів Oakley Eyeshade, які:

  • мають зручну обтічну форму;

  • відрізняються оригінальним дизайном з монолінзою;

  • забезпечують широкий і чистий огляд;

  • добре вентилюються;

  • надійно закривають очі від вітру і пилу;

  • ударостійкі;

  • стійкі до утворення подряпин.

Так компанія зробила внесок в розвиток спортивної оптики, а нові окуляри взяв з собою на змагання велогонщик із США Грег Лемонд.

Відзначимо, що в ті часи велосипедисти їздили без окулярів. Винятком міг бути лише поганий зір. Але після виходу у світ моделі Oakley Eyeshade, вже через пару років її вибирали 50% велогонщиків. І це не дивно, адже крім перерахованих вище особливостей окуляри відмінно фіксувалися на голові, а їх лінзу можна було змінити на нову.

 Oakley.jpg

Сонцезахисні окуляри Oakley

Погодьтеся, що такі спортивні окуляри актуальні і сьогодні! Передбачаючи це, бренд Oakley повністю змінив профіль і зосередився на випуску сонцезахисної оптики. За легендарними Oakley Eyeshade пішли:

  • lifestyle-окуляри Oakley Frogskins (1985 рік);

  • спортивні моделі Blade і Razor Blade (1986-1987 роки);

  • Oakley Mumbo (1988 рік), які стали поштовхом до запуску неймовірної лінійки M-Frame.

Щоразу спортивні окуляри Oakley зі змінними лінзами відрізнялися оригінальним дизайном. Серед фанатів бренду з'явилися також полісмени, бігуни, серфери та просто сміливі модники.

Унікальні характеристики сонцезахисних окулярів Oakley

Oakley — окуляри сонцезахисні, феномен популярності яких пояснюється не тільки дизайном, але і унікальними параметрами.

Висококласні лінзи Oakley Plutonite™

Всі сонцезахисні окуляри Oakley мають полікарбонатні лінзи вищого класу під назвою Plutonite™. Завдяки цьому матеріалу вдалося знайти чудовий баланс між вагою лінз і їх міцністю. До того ж він забезпечує 100% захист від ультрафіолету (УФ).

Цікаво, що для створення пари лінз спочатку вирізається один відрізок полімеру. Його відточують, очищають і лише потім розділяють на дві частини. Таким чином досягається ідентичність параметрів у лінз кожної пари окулярів.

Круглі Oakley.jpg

Круглі окуляри Oakley

Щоб лінзи не втрачали затемнення і колір після ушкоджень, кольоровий пігмент вводиться в полімер на етапі створення гранул. Можете бути спокійні, адже в окулярах бренду максимально довго буде зберігатися відмінна контрастність зображення.

Відмінна чіткість

Всі сонцезахисні окуляри Oakley, починаючи з 1989 року, мають маркування HDO (High Definition Optics ™), яке свідчить про тестування на предмет чіткості і правильності оптики.

В окулярах Oakley товщина лінз зменшується у напрямку від центру до периферії, забезпечуючи чіткий зір при будь-якому напрямку погляду. Тобто ваші очі набагато менше напружуються, а значить і менше втомлюються.

Зносостійкість

Продукцію Oakley можна сміливо назвати еталоном стійкості до утворення подряпин. Окуляри можуть прослужити вам 5 років і більше при дотриманні правил догляду та зберігання.

Завдяки олеофобниму покриттю лінзи легко відчищаються від забруднення і є більш довговічними.

 Панто Oakley .jpg

Oakley з оправою «Панто»

Захист очей

Окуляри Oakley відповідають американському стандарту безпеки ANSI Z87.1. У разі удару вони залишаються на місці і прикривають очі. Таким чином оптика бренду може захистити ваші очі як від ультрафіолету і яскравого світла, так і від механічних травм. Оптика такої якості підходить навіть для екстремальних видів спорту.

Особливості оправ Oakley:

  • максимально зручні для будь-якого типу обличчя;

  • лінзи розміщуються безпосередньо перед оптичною лінією очей;

  • виготовлені з гнучкого, міцного і легкого матеріалу;

  • триточкова посадка Three-Point Fix™ забезпечує надійну фіксацію на голові і легкість.

Поляризаційні окуляри Oakley

Так-так, в асортименті Oakley є також сонцезахисні окуляри з поляризаційними лінзами. І вони теж по своєму незвичайні, адже створюються шляхом додавання поляризатора в сам полімер на молекулярному рівні. Тоді як багато виробників використовують багатошарові лінзи з поляризаційним фільтром-плівкою.

поляризація Oakley.jpg

Окуляри Oakley з поляризацією


Сонцезахисні окуляри Oakley оригінал в Люксоптиці

Майже безмежний вибір і оригінальні сонцезахисні окуляри Oakley завжди до ваших послуг в Люксоптиці. Вам потрібні окуляри для спорту і подорожей? Моделі з гнучкими дужками або з футуристичною монолінзою? Або, може, ви хочете виглядати, як герой з фантастичного фільму? Дизайн сонцезахисних окулярів Oakley однозначно вас порадує.

Вибирайте спортивні окуляри Oakley на нашому сайті або заходьте на примірку в найближчу Люксоптику!

YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.