Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

У подарунок моднику: вибираємо сонцезахисні окуляри з колекцій 2022

У подарунок моднику: вибираємо сонцезахисні окуляри з колекцій 2022

Грудень — шалений місяць, коли потрібно встигнути все. 

Запасаємося енергією та ентузіазмом, щоб вистачило і на завершення робочих проєктів, і на оздоблення оселі до свят, і на різдвяний шопінг! Він, до речі, стає особливим викликом, коли ставите за мету придбати у подарунок модну в наступному сезоні річ. 

Для стильних людей і подарунки мають бути особливими. Погоджуєтеся?
Нові колекції сонцезахисних окулярів 2022 уже присутні у Люксоптиці — і це неймовірно доречно!

Брендові окуляри — те, що треба для модника

Окуляри, окуляри, ще більше окулярів! Людина, що знається на стилі, неодмінно оцінить ще одну пару сонцезахисних і знайде їм місце у своєму гардеробі. Звісно, якщо це будуть окуляри від всесвітньо відомого бренду. 

Пропонуємо до вашої уваги три зіроньки 2022 року. Справжні модники навряд стримаються, щоб не придбати їх наступного року, а ви можете діяти на випередження і вразити приголомшливим подарунком людину, що так сильно любить і фешн, і окуляри!

SAINT LAURENT

7b51d609-cc21-4245-8481-d2cdb42a2ff3.jpg

Окуляри Saint Laurent 493 55 SILVER визначає, перш за все, фірмовий стиль, що походить з подіумів високої моди. І разом з тим це виразний аксесуар в урбан-стилі: звужена форма оправи дещо заокруглена по боках сповна відповідає загальним уявленням про міську моду. Завушники у скроневій частині оздоблено фірмовим логотипом. Тож у загальному підсумку маємо неперевершений аксесуар унісекс до виразних повсякденних образів, що може стати чудовим подарунком під ялинку.

EMPORIO ARMANI

16977f8f-4f04-4770-9ed2-7fb60fd2aed5.jpg

Чоловічі окуляри Armani 4166Z 30 GREY MIRROR BLACK — насправді красивий аксесуар із претензією на дещо особливе. Підійдуть скоріше не на кожний день, а для визначної нагоди, щоб справити враження.

Лінзи зі 100% захистом від сонячного ультрафіолету виконано у дзеркально-чорному рішенні, а оправу у формі авіатор ще й доповнено вигадливим декором із трикотажу.

Сонцезахисні окуляри з нової колекції Armani стають проявом свіжого погляду на впізнаваний стиль. Кожен поціновувач ДНК бренду впізнає в цій моделі інноваційність і сучасні форми та оцінить знамениту якість виробу.

GUCCI

43a2381c-003b-4736-94d9-32e781b76c0e.jpg

Жіночі окуляри GUCCI GG1011S 57 PINK поєднують у собі витонченість романтичного стилю і небанальну палітру кольорів. Оправа у формі котячого ока зроблена з глянцевого блакитно-рожевого ацетату, а довершеність моделі забезпечують рожеві лінзи. У тій самій палітрі виконано і хвилясті завушники, які в області скроні прикрашено золотавим декоративним елементом GG. 

Ця модель сонцезахисних окулярів із колекції 2022 є відмінним поєднанням сучасної елегантності та справді комфортного дизайну. Зокрема, вигнутий накінечник завушника та гладенькі фіксовані носоупори сприяють комфортній посадці аксесуара. Окуляри забезпечують образу непідробний шик і водночас є вдосталь функціональними. 

Як вибрати подарунок, що припаде до душі?

Справді модною річ робить наявність хоча б однієї з трьох характеристик: інноваційність, екстравагантність і оригінальність. Коли вибираєте сонцезахисні окуляри для подарунку близькій людині, майте їх на увазі.

  • Задавати тренди, а не слідувати вже існуючим. Справжні поціновувачі моди оцінять саме те, що тільки-но набуває популярності та у жодному разі не наслідує існуючі тренди. Marc Jacobs, Saint Laurent, Tom Ford — придивіться до колекцій 2022 саме від дизайнерів-провидців цих модних домів.

  • Виділятися й приковувати погляд. Це може бути дуже лаконічна оправа, але з неймовірною увагою до деталей, як наприклад, уміє вирізнити свій виріб британський бренд Jimmy Choo, або ж культові окуляри від Ray-Ban, оправи яких часто виділяються барвистістю, і колекція 2022 не стала виключенням.

  • Виглядати цікаво завдяки авторській видумці. Окуляри — це крутезний аксесуар, особливо коли містить натяк на креативність. Матеріал оправи чи її нестандартна форма, як і наявність декоративних елементів: завдяки цьому оригінальні вироби від світових брендів точно оцінять творчі й непересічні особистості.

За трендовими, брендовими і виключно непересічними окулярами для подарунка близькій людині чи навіть собі до Нового року запрошуємо до найближчої Люксоптики або ж до розмаїття нових колекцій на сайті.
YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.