Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Новини

  • 19.04.2022
    У Кременчуці Люксоптика відкрилася після реконструкції
    У Кременчуці Люксоптика відкрилася після реконструкції

    Знову запрацювала Люксоптика за адресою: вул. Соборна, 29/2. Інтер’єр оновлено — ми стали ще більш зручними і сучасними.

    Що корисного і цікавого чекає на вас в оновленій Люксоптиці?

    Окуляри для корекції зору 859 грн
    До нашої ласкавої пропозиції входять пара лінз Excelite Precision у діапазоні від 0.00 до +/-6.00 діоптрій з циліндром до 2.00 та оправа Luxoptica, перевірка зору й робота майстра. Вигода діє до 30 червня.

    Сонцезахисні окуляри за 599 грн
    Звертайте увагу на нашу власну торгову марку Luxoptica. Усі моделі мають захист від ультрафіолету, а гарантійний термін на окуляри сягає 6 місяців.

    Кабінет офтальмолога
    Сучасний й обладнаний усім необхідним для перевірки зору. Записуйтеся онлайн або за телефоном оптики: +38 067 224 36 81.

    Послуги майстра з виготовлення окулярів
    Повний спектр робіт від майстра-оптика у короткі терміни. Це дозволяє як швиденько отримати за рецептом нові окуляри, так і продовжити життя свого улюбленого аксесуара.

    Асортимент контактних лінз
    У магазині є вибір контактних лінз, розчинів та крапель для піклування про зір. Також надаємо послуги з підбору м’яких контактних лінз.

    І авжеж, у Люксоптиці в Кременчуці, як і в усіх інших оптиках мережі, українські військові можуть перевірити зір безкоштовно.

    Чекаємо на вас щодня з 10:00 до 18:00.



    Повернутись до списку