Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Як вибрати оправу відповідно до типу обличчя?

Як вибрати оправу відповідно до типу обличчя?

Окуляри — абсолютно прекрасний аксесуар! Вони не тільки корегують зір і захищають очі, але й підкреслюють ваш індивідуальний стиль. Головне, щоб оправа відповідала типу обличчя!

Ми підготували для вас прості поради щодо вибору оправи. Дивіться!

Прямокутне обличчя

Прямокутне обличчя дещо витягнуте по вертикалі. Його довжину візуально зменшать окуляри, які закривають більшу частину обличчя. А ще моделі, які нагадують широку поперечну лінію.

Овальне обличчя

До класичної овальної форми обличчя підходить більшість оправ. Головне, щоб вони були пропорційні.

Кругле обличчя

Круглому обличчю пасуватиме оправа з підкресленими прямими лініями та дизайном прямокутної форми. Дуже темний колір оправи також зменшує повноту обличчя.

Квадратне обличчя

Квадратному обличчю найкраще пасує трішки закруглена оправа, що високо сидить на переніссі. Адже так підборіддя здається нижчим.

Трикутне обличчя

Тонка металева оправа з підкресленими вертикальними лініями врівноважить широкий лоб і вузьку нижню частину трикутного обличчя. Окуляри не повинні сидіти високо на переніссі. Уникайте великих оправ, особливо квадратної форми та з широкою перемичкою на переніссі, а також лінз яскравих, насичених кольорів.



Цікаво!

Щоб візуально зменшити ніс, потрібна стандартна оправа, адже маленька його лише збільшить. Оправи з піднятими кутиками привертають погляд до скронь і відвертають увагу від довгого носа. Дві перемички на переніссі також візуально вкорочують ніс. А світла оправа, що високо сидить на переніссі, подовжить маленький ніс.


Мрієте підібрати гарні окуляри? Можете розраховувати на професійну допомогу наших консультантів в кожній Люксоптиці вашого міста!

Чекаємо вас знову і знову!

YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.