Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Новини

  • 25.05.2022
    У київському ТЦ «Піраміда» відкрито Люксоптику після реконструкції
    У київському ТЦ «Піраміда» відкрито Люксоптику після реконструкції

    Напередодні літньої пори маємо для вас приємну новину — у Києві стає однією Люксоптикою більше. А значить, більше можливостей придбати класні сонцезахисні окуляри від літнього яскравого сонечка, та й не тільки.

    Оновлена Люксоптика працюватиме щодня з 10:00 до 20:00 у ТЦ «Піраміда», що за адресою вул. Мішуги, 4-А.

    Які ж приємні пропозиції чекають на гостей цього супермаркету окулярів?

    ● Окуляри для корекції зору за 859 грн

    Дію пакетної пропозиції продовжено до 30 червня, тож саме за вказаною вартістю ви можете перевірити зір та за отриманим рецептом замовити виготовлення окулярів з уподобаною оправою Luxoptica та парою лінз Excelite Precision у діапазоні від 0.00 до +/-6.00 діоптрій з циліндром до 2.00.

    ● Сонцезахисні окуляри за 599 грн

    Літнє сонечко люблять усі, та чи всі мають надійний захист від нього для своїх очей? Усі окуляри в Люксоптиці — із захистом від UV-променів, а окуляри нашого власного бренду Luxoptica обійдуться лише у 599 грн.

    ● Фотохромні окуляри на замовлення

    Одні окуляри з кількома функціями, в тому числі й сонцезахисні! Фотохромні лінзи — прозорі в приміщенні, але затемнюються під дією сонячного світла і температури. Бувають різного кольору та ще й із захистом від «синього світла», сліпучих відблисків автомобільних фар тощо. Завітайте, запитайте — варто уваги!

    ● Перевірка зору лікарем-офтальмологом

    В оновленій Люксоптиці, авжеж, оснащено офтальмологічний кабінет, де є все необхідне обладнання для перевірки зору. Записатися на процедуру тривалістю близько години можна онлайн або за телефоном даної оптики: +38 067 249 62 29.

    ● Ремонт і виготовлення окулярів

    Часом трапляється, що улюблені сонцезахисні або окуляри для зору потребують додаткової уваги майстра-оптика. Або ж вам знадобилися новенькі окуляри: виготовити їх можна під замовлення у Люксоптиці на Мішуги, 4-А.

    ● Контактні лінзи в асортименті

    Контактні лінзи та засоби для догляду за ними представлені в Люксоптиці широким вибором. Якщо ви користуєтеся лінзами не вперше, обирайте відповідно до власних потреб. А якщо тільки плануєте спробувати їх використання, вам нададуть послугу з підбору м’яких контактних лінз.


    Повернутись до списку