Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Контактні лінзи й окуляри: коли їх зручно поєднувати

Контактні лінзи й окуляри: коли їх зручно поєднувати

Здавалося б, серед людей з погіршеним зором є ті, хто надає перевагу комфортним і непомітним лінзам, а є ті, хто урізноманітнив свій імідж стильними окулярами. Але ж контактним лінзам і окулярам для зору може знайтися місце в гардеробі однієї людини. І це справді практично! 

У яких життєвих ситуаціях доречно чергувати використання лінз і окулярів?

Насправді, яким би не був ваш образ життя, завжди знайдеться нагода замінити улюблені окуляри зручними контактними лінзами або ж навпаки.

Окуляри — це стиль. Гармонійне поєднання з вашим образом, упевненість погляду, люди в окулярах — прекрасні! Але от наприклад, заняття в басейні чи відпочинок на водоймі. Тут найулюбленіші окуляри будуть навряд чи доречними, а вдало підібрані контактні лінзи забезпечать чіткість зору.

Контактні лінзи якнайкраще відтворюють природний зір, адже безпосередньо взаємодіють із сітківкою  у той час, як найкращим чином підібрані окуляри — це завжди «віконця у світ». Однак безперестанку носити контактні лінзи неможливо, навіть якщо ви обираєте для себе лінзи з пролонгованим режимом носіння. Доцільно мати під рукою окуляри для корекції зору, якщо трапляється одна з  наступних ситуацій:

  • контактні лінзи потребують догляду і очищення, для цього на певний час занурюються у відповідний розчин, а ви вдягаєте окуляри;

  • коли ваші контактні лінзи потребують догляду і заміни, а ви перебуваєте у дорозі, на природі чи в інших обставинах, де зручніше і безпечніше скористатися окулярами замість лінз;

  • коли ви застудилися і в організмі присутня інфекція, краще носити окуляри до повного одужання;

  • коли ви раптом забули придбати нові контактні лінзи, а режиму заміни лінз таки краще дотримуватися, тож окуляри для зору стають у нагоді.

Які контактні лінзи краще вибрати для чергування із окулярами?

Якщо ви дійшли думки про поєднання окулярів із лінзами для хорошого зору за різних життєвих обставин, давайте визначимося, які контактні лінзи краще мати в арсеналі, щоб і комфортно, і безпечно, і вигідно!

Все залежить від вашого бюджету і частоти використання контактних лінз.

Якщо на додачу до окулярів ви користуватиметеся ними час від часу, наприклад, раз на тиждень, коли відвідуєте басейн, цілком зручно вибрати для себе одноденні контактні лінзи. Зокрема, новим одноденним лінзам MY I, що ексклюзивно представлені у Люксоптиці, притаманні усі переваги лінз щоденної заміни: просто вдягаєте, насолоджуєтеся чітким зором, а після викидаєте. Крім того, вони максимально тонкі, гнучкі і майже не відчуваються оком. А ціна — особливо приємна як за продукт відмінної якості.

Якщо ж ви звертаєтеся до контактних лінз чи не щодня, то вигідніше використовувати лінзи місячної або квартальної заміни. В асортименті бренда MY I є і новенькі місячні лінзи: максимум комфорту за приємною ціною. Завдяки особливостям силікон-гідрогелевого матеріалу, а саме достатньому вмісту вологи (55%) та оптимальній киснепроникності (110 Dk/t), лінзи MY I неймовірно зручні в носінні. 

Спробуйте як альтернативу своїм звичним контактним лінзам!

Запитуйте консультантів у Люксоптиці про безкоштовні примірочні лінзи MY I, а якщо не знаєте, які саме лінзи вам потрібні, запрошуємо  на перевірку зору до лікаря-офтальмолога. Записатися зручно онлайн.

YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.