Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Оправи для чоловіків

Оправи для чоловіків

Сучасна мода для чоловіків функціональна і продумана до дрібниць. Особливо, якщо це стосується аксесуарів: сумки, окуляри, годинники, телефони, запальнички, ювелірні вироби... Все це має бути практичним, зручним та статусним.

Окуляри — один з найважливіших елементів іміджу успішного чоловіка. Адже вони не тільки коригують зір, але і є візитною карткою його стилю.

Популярні чоловічі оправи

Оправи для чоловіків часто відрізняються масивним дизайном. На відміну від жіночих моделей їх відстань між лінзами та довжина дужок помітно більша. Та це далеко не всі особливості моделей чоловічих оправ. Пропонуємо розглянути найпопулярніші з них!

Напівободкові та безободкові оправи

Чоловіки часто обирають напівободкові оправи (у яких тільки половина окуляра, а лінзи кріпляться до окуляра на волосіні) або зовсім безободкові оправи (в таких дизайнах лінзи кріпляться на гвинтах до дужок). Саме ці моделі роблять окуляри максимально непомітними на обличчі, що додає образу лаконічності та мужності.

1200x600_ОПРАВЫ_ДЛЯ_МУЖЧИН_Полубодковые_и_безбодковые_оправы.pngГеометричні форми оправ

Прямокутні, квадратні або круглі форми окулярів залишаються в моді в усі часи. Залежно від смакових уподобань чи стилю життя це можуть бути і половинки, і вузькі, а то і зовсім оригінальні та нестандартні оправи. Можете бути впевнені — вони чудово підкреслять вашу індивідуальність.

1200x600_ОПРАВЫ_ДЛЯ_МУЖЧИН_Геометрические_формы_оправы.png

Кольорові оправи

Якщо ви полюбляєте окуляри, які не виділяються на обличчі, сміливо приміряйте оправи в традиційній кольоровій гамі: коричневі, чорні, сірі та темно-сині. Для цікавішого образу можна експериментувати з фіолетовими, бордовими, зеленими та іншими кольорами в приглушених чи яскравих відтінках.

1200x600_ОПРАВЫ_ДЛЯ_МУЖЧИН_Цветные_оправы.png

Класичні оправи в стилі ретро

Чоловічу класику нікому несила скасувати. Як і елегантний чоловічий костюм, класичні чоловічі окуляри та оправи користуються незмінною популярністю.

Уміло підібрані окуляри в стилі ретро також є безпрограшним вибором. Наприклад, окуляри «Aviator» або «Wayfarer» від Ray-Ban, які стали ретро-класикою, відмінно виглядають як з футболкою і джинсами, так і з діловим костюмом. Завдяки голлівудським фільмам ці моделі стали культовими та дуже престижними. Артисти і музиканти, спортсмени і політики вибирали ці моделі для створення свого власного іміджу.

1200x600_ОПРАВЫ_ДЛЯ_МУЖЧИН_Классические_оправы_в_стиле_ретро.png

Ультрамодні оправи

Нестандартні форми оправ, авангард і «хай-тек» міцно займають свої позиції серед хлопців, які прагнуть змінити «цей старий світ» на краще. Такий дизайн говорить про самовпевненість, сміливість та енергію.

1200x600_ОПРАВЫ_ДЛЯ_МУЖЧИН_Ультрамодные_оправы.png

Як вибрати оправу для окулярів чоловікові?

Окуляри для чоловіків — це в першу чергу комфорт, практичність і довготривалість використання. Тому при виборі оправи варто враховувати наступне:

  • Окуляри з оптимальною шириною сповзають і не тиснуть, а контактують зі щоками тільки при посмішці.

  • Правильно підібрана модель не залишає слідів на обличчі при носінні.

  • Окуляри повинні сидіти трохи вище середини перенісся, спираючись на кістку, а не хрящову частину.

  • Віддавайте перевагу оправ, в яких фіксацію на вухах можна відрегулювати за допомогою флексів.

  • Окуляри не будуть спадати при нахилі голови, якщо завушники добре тримають оправу.

Матеріали для чоловічих оправ

Якщо ви хочете, щоб окуляри прослужили не один сезон — зверніть увагу на матеріал оправи. Найміцнішими вважаються:

  • Титан — висококласний матеріал, який також широко використовується в деталях велосипедів і космічних кораблів. Титанові оправи легкі, неагресивні і дуже міцні

  • Полікарбонатні чоловічі оправи є ще одним популярним вибором, оскільки вони також міцні і стійкі до пошкоджень. Полікарбонатні оправи з лінзами з того ж матеріалу незамінні чоловіків, які ведуть активний спосіб життя і займаються спортом.

Правильно підібрані окуляри, допоможуть не тільки краще бачити, а й дадуть можливість проявитися вашому унікальному образу! Окуляри додадуть йому зовнішню форму, завершеність, особливий шарм.

YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.