Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Як придбати комп’ютерні окуляри за 5 простих кроків?

Як придбати комп’ютерні окуляри за 5 простих кроків?

Робота за комп’ютером завжди іде поруч зі ще однієї не менш важливою справою. Як от збереження здоров’я очей за допомогою спеціальних окулярів.

Певно, ви уже безліч разів чули про оптичні лінзи для комп’ютерних окулярів, які покращують чіткість і контрастність зображення, блокують надлишок синього світла, аби очі менше стомлювалися. Та якщо і не чули, не слід журитися, адже ми розповідаємо про це у статті «Навіщо потрібні комп’ютерні окуляри?»

Офісний працівник чи вільний фрілансер, студент чи навіть школярик: ким би ви не були, комп’ютерні окуляри стануть вашим незамінним атрибутом в сучасному ритмі життя. І сьогодні ми розповімо, як їх можна придбати за 5 простих кроків. Дивіться далі!


1175х498_Як_придбати_комп’ютерні_окуляри2 (2).jpg

При виборі нових окулярів в першу чергу слід звернутися за консультацією до спеціаліста. Лікар-офтальмолог або оптометрист оцінить загальний стан очей, надасть консультативний висновок (рецепт) на окуляри, при необхідності порадить зволожувальні краплі.

Перевірити зір без черг ви можете в будь-якій Люксоптиці вашого міста. Достатньо обрати зручний день та час і записатися на прийом:

Навіть якщо у вас 100% зір, наші спеціалісти радять відвідувати окуліста не рідше, ніж раз на рік. Регулярна діагностика допоможе вчасно діагностувати аномалії зору та призначити оптимальні засоби корекції.


1175х498_Як_придбати_комп’ютерні_окуляри3 (2).jpg

Звісно, головна характеристика оправи для комп’ютерних окулярів — це зручність. Тож варто враховувати вагу, тип моделі, матеріал, ширину та інші параметри.

Проте не забувайте, що окуляри — то є абсолютно прекрасний аксесуар. Вони допомагають не лише зберегти зір, а й підкреслити вашу індивідуальність. Саме тому в Люксоптиці представлено широкий асортимент оправ від світових та українських брендів: Ray-Ban, Police, Vogue, Casta, Furla, Sunderson, Luxoptica, Versace, OGA, Emporio Armani та ін. 

1175х498_Як_придбати_комп’ютерні_окуляри4 (2).jpg

Хтось обирає окуляри з діоптріями, а хтось «нулівки». Комусь потрібні біфокальні або прогресивні лінзи, комусь достатньо однофокальних. Та всі вони можуть мати спеціальне покриття для роботи за комп’ютером. Достатньо підібрати комп’ютерні лінзи.

КОМП’ЮТЕРНІ ЛІНЗИ LENTI PRO

(Україна)

Рецептурні лінзи з фільтром UV 420 блокують відблиски та шкідливе випромінювання синього спектра, підвищують контрастність зображення.

КОМП’ЮТЕРНІ ЛІНЗИ RODENSTOCK

(Німеччина)

Професійне покриття Solitaire® Protect Balance2 дозує агресивне синє світло. Рекомендовано для всіх, хто тривалий час працює з комп'ютерами, гаджетами, у приміщенні зі штучним світлом і т.д.

КОМП’ЮТЕРНІ ЛІНЗИ NETLINE BY RODENSTOCK

(Німеччина)

Покриття Hard Super AR Blue захищає від надмірного синього випромінювання.

КОМП’ЮТЕРНІ ЛІНЗИ HIGH-TOP

(Китай)

Покриття Blue-Cut захищає від шкідливого надмірного синього спектра при роботі за електронними пристроями. Лінза має захисне покриття від подряпин.


1175х498_Як_придбати_комп’ютерні_окуляри5 (2).jpg

Майже в усіх оптиках нашої мережі є спеціально обладнаний кабінет майстра-оптика. Та абсолютно в кожній Люксоптиці ви маєте змогу за один візит:

  • перевірити зір; 

  • приміряти оправу; 

  • замовити виготовлення окулярів з оптичними лінзами будь-якою складності.

1175х498_Як_придбати_комп’ютерні_окуляри6 (2).jpg

Люксоптика дбає про красу та здоров’я ваших очей. А ще – про ваш комфорт. Отримати готові окуляри ви можете двома способами:

  • забрати в оптиці у зручний для вас час;

  • замовити безкоштовну кур’єрську доставку за вашою адресою.

Тож чекаємо на вас щодня. Працюємо з усіма заходами безпеки, а оправи дезінфікуємо в спеціальних гігієнічних боксах після кожної примірки.

YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.