Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Як і коли змінювати розчин для контактних лінз?

Як і коли змінювати розчин для контактних лінз?

Своєчасна заміна розчину, в якому зберігаються контактні лінзи, це запорука комфорту, безпеки та гарного зору.

Ми знаємо все про красу та здоров’я очей, тому підготували для вас кілька простих правил щодо зберігання контактних лінз.


Правило 1. Якщо ви користуєтесь лінзами щодня, змінювати розчин необхідно також щодня. Виливайте розчин після того, як одягаєте лінзи. А знімаючи лінзи перед сном, наливайте в контейнер новий розчин.



Важливо!

Розчин має покривати лінзи повністю, тому наливати його в контейнер потрібно за мітками. Не можна доливати розчин до залишків попереднього. Перед тим, як налити новий, контейнер необхідно промити розчином для лінз.


Правило 2. Якщо ви носите контактні лінзи та окуляри по черзі, замінюйте розчин не рідше ніж раз на тиждень.



Потрібно пам’ятати!

Термін зберігання лінз не залежить від того, скільки разів ви їх одягали. Тим, хто користується лінзами рідко, варто замислитись про щоденні лінзи в індивідуальних блістерах. Адже вони не потребують додаткового догляду.


Правило 3. Перш ніж покласти лінзи у розчин в контейнері, їх необхідно потерти на вимитій долоні, попередньо зволоженій розчином для контактних лінз. Ця процедура порушить біоплівку, яка утворилася на лінзі протягом дня, та дасть можливість розчину повністю продезінфікувати ваші лінзи.
Розчини, які є пероксидними системами, не потребують попереднього тертя лінзи.

Дискомфорт у лінзах може бути викликаний розчином, який вам не підходить. Тому при виборі розчину проконсультуйтеся з лікарем-офтальмологом або оптометристом. Це легко зробити в будь-якій Люксоптиці вашого міста. Записуйтесь на прийом онлайн або за тел. 0 800 30 98 97.

YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.