Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Подарункові сертифікати Люксоптики здійснюють бажання

Готуєтеся до свята чи особливої події? Новий рік, День закоханих, День матері, День народження… Щоразу хочеться не просто знайти подарунки для рідних, друзів та колег, а здійснити їхні бажання. І це можливо, адже в Люксоптиці є такі подарункові сертифікати, про які всі кажуть: «От би й мені такий»!  

Подарункові сертифікати Люксоптики: для кого обрати?

В пошуках подарунка мимоволі згадується стиль, настрій і навіть мрії людини, для якої він призначений. Тож ми підготували для вас 5 ознак того, що подарунковий сертифікат Люксоптики стане чудовим вибором. Придивіться сертифікат:

1. Для тих, хто марить про сонцезахисні окуляри із нової колекції. Вони уже є на нашому сайті та в оптиках!

2. Для тих, хто пізнав свободу життя, поєднуючи використання окулярів та контактних лінз. Саме так, у нас є все для краси та здоров’я ваших очей: оправи та оптичні лінзи будь-якої складності, сонцезахисні окуляри, контактні лінзи та засоби догляду за ними, аксесуари.

3. Для тих, хто турбується про здоров’я очей, а тому носить сонцезахисні окуляри і взимку, і влітку.

4. Для тих, хто носить окуляри та хоче мати кілька пар до різних образів. Крутезний вибір дизайнів від квадратних і круглих до Cat Eye і Aviator дозволить знайти окуляри, що пасуватимуть до ділового луку та будуть доречними на вечірці.

5. Для тих, хто фанатіє від брендових окулярів. З оригінальними моделями від Polaroid, Ray-Ban, Gucci, Police, Guess, Vogue, Marc Jacobs, Carrera, Casta, Furla та ін. відчуваєш, що щастя є!

Погодьтеся, подарункові сертифікати Люксоптики здійснюють бажання!

Які бувають подарункові сертифікати в Люксоптиці?

Подейкують, що від подарункових сертифікатів Люксоптики серце починає тьохкати швидше. А все тому, що ви можете обрати сертифікат на:

  • 500;

  • 1000;

  • 3000.

Так, навіть подарунки бувають на будь-який смак та гаманець.

Де можна придбати подарунковий сертифікат Люксоптики та як ним скористатися?

Обирайте подарункові сертифікати на нашому сайті або в оптиці. Щодня працюємо та доставляємо ваші замовлення безкоштовно.

Скористатися подарунковим сертифікатом можна у будь-якій Люксоптиці вашого міста. Тож запрошуємо на безпечну примірку стильних оправ та сонцезахисних окулярів. Ми їх дезінфікуємо в спеціальних гігієнічних боксах після кожної примірки.

 

Мрії збуваються в Люксоптиці. Чекаємо на вас!

YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.