Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Окуляри зайвими не бувають: сім причин мати другу пару

Окуляри зайвими не бувають: сім причин мати другу пару

Правда ж, у вашому гардеробі налічується кілька пар взуття, сумочок, ювелірних виробів, що пасують тому чи іншому комплекту одягу? То чому ж окуляри мають бути лише одні?

До того ж, окуляри — це не лише модний аксесуар, а й функціональний виріб для безлічі ситуацій.

Авжеж, перш за все, ваші очі потребують ідеальної корекції зору. А от друга пара окулярів покликана задовольнити інші зорові потреби, що часто залишаються без уваги. Зокрема, мова про захист від сонця, запобігання зоровій втомі, заняття спортом, комфорт під час читання тощо.

Та й загалом, як щодо окулярів  більш сміливого, екстравагантного стилю до особливої нагоди?

Нижче наводимо обставини, за яких друга пара окулярів особливо доречна.

Окуляри на випадок непередбачуваних ситуацій

Хіба можна виключити, що окуляри колись упадуть і зламаються? З аксесуарами трапляється різне та ще й коли найменше того очікуєш, але підготуватися можна. Просто майте другу пару про запас.

Окуляри, щоб добре бачити під час читання й улюблених справ

Одні заняття потребують зосередження зору на дрібних деталях (читання, шиття, письмо), інші — на віддалених дистанціях (їзда на велосипеді, споглядання природи). Коли ви у відповідних випадках використовуєте другу пару окулярів, то уникаєте зорової втоми.

Унікальний асортимент лінз для окулярів Nikon розроблено з урахуванням і цих повсякденних потреб також.

[IN-ARTICLE IMAGE 1].jpg

Окуляри для захисту очей від сонця

Хороший зір і дивовижний комфорт, які ви маєте завдяки улюбленим окулярам згідно з лікарським рецептом, аж ніяк не захищають очі від сонячного ультрафіолету. На відміну від якісних сонцезахисних. Майте їх у якості другої пари і убезпечите очі від шкідливого ультрафіолету на вулиці, на прогулянці або на пляжі.

Якщо ваша друга пара окулярів коригуватиме зір і матиме додатковий захист від ультрафіолету водночас — це подвійний ефект. Піклування про такий захист убезпечує очі від розвитку катаракти, зокрема.

Ви можете замовити ексклюзивні сонцезахисні окуляри, які відповідатимуть суто вашим потребам. Адже якщо поєднати лінзи Nikon зі стильною оправою, то отримаєте і непересічний аксесуар, і необхідну корекцію зору. Сонцезахисні лінзи Nikon бувають тонованими, поляризованими та дзеркальними — асортимент на будь-який смак.

[IN-ARTICLE IMAGE 2].jpg

Окуляри, що кидають виклик моді

Вдалим доповненням до вашого образу на кожен день можуть стати окуляри з фотохромними лінзами Transitions®, чому б і ні?

Ця універсальна технологія робить можливим поєднання прозорих та сонцезахисних лінз в одній парі окулярів. Так ваш повсякденний стиль стає сміливішим і виразнішим.

Лінзи Nikon із технологією Transitions® XTRActive® New Generation реагують на зміни освітлення: від яскравого сонця і до хмарної погоди. Ці ж лінзи вміють пристосовуватися до непрямого світла, наприклад, такого, що відбивається від будівель або зустрічних авто.

[IN-ARTICLE IMAGE 3].jpg

Окуляри на заміну звичним контактним лінзам

Якщо ви впевнений користувач контактних лінз, вам все одно потрібні окуляри про всяк випадок. Трапляється, що контактні лінзи носити не можна, наприклад, при очних інфекціях або ж при звичайній застуді. Запасні окуляри стануть в нагоді.

До того ж, навіть за найсприятливіших обставин носити лінзи цілодобово не можна і не варто. Рогівці потрібен кисень, щоб нормально функціонувати, тож окуляри дозволять очам відпочити від лінз.

Окуляри, щоб завадити розвитку зорової втоми

Деякі заняття швидше призводять до втоми очей, наприклад, робота перед комп’ютерним монітором.

Якщо ви багато працюєте з цифровими гаджетами, другою парою окулярів мають стати такі, що захищають очі від «синього світла» і комп’ютерного синдрому.

Оптичні лінзи Nikon — флагман у цій галузі. Вони ефективно блокують вплив цифрового випромінювання на очі і як наслідок зменшують навантаження на зір.

[IN-ARTICLE IMAGE 4].jpg

Окуляри так легко губляться. Знайомо?

Тільки-но ви зняли окуляри, як вони загубилися в просторі! Це насправді повсякденна магія, що трапляється з користувачами окулярів: ви не самотні у цій проблемі. А вирішити її здатні запасні окуляри: використовуйте їх, допоки не знайдуться загублені.

А тепер — до висновків!

Друга пара окулярів — це свого роду страховка для ваших очей. Вона стає надзвичайно доречною в обставинах, які просто не можна передбачити.

Замовити другу пару окулярів — ніколи не зайве. Зважте, будь ласка, і на те, що виготовлення окулярів за персональним рецептом потребує трохи часу. Цим питанням краще займатися завчасно, а не за гострої потреби, особливо, якщо ваші улюблені окуляри забезпечують сильну корекцію зору і обходитися без них важко.

До вашої уваги асортимент оптичних лінз Nikon — ексклюзивно в Люксоптиці. Поєднавши японські лінзи зі стильною оправою на ваш смак, давайте разом створимо ту саму другу пару окулярів, яка краще пасуватиме вашим очам і стилю життя.
YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.