Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Оптичні лінзи Nikon із прогресивним дизайном

Оптичні лінзи Nikon із прогресивним дизайном

Пресбіопія проявляється нечітким зором та ускладненим фокусуванням на предметах поруч. Зазвичай такі зміни спостерігаються у віці близько 40 років. І хоча вони природні і неминучі, але можна цілком виправні. Головне, підібрати оптичні лінзи, що підходитимуть саме вам.

Nikon подбали саме про пресбіопів і розробили кілька продуктів із оптимальними оптичними характеристиками. Відмінна риса лінз із прогресивним дизайном від Nikon — максимальна відповідність індивідуальним параметрам користувача. Що це за лінзи і як ця відповідність досягається? Читайте далі.

Nikon SeeMax Master
Преміальні лінзи подвійного прогресивного дизайну

Nikon SeeMax Master виготовляються з максимальним урахуванням особливостей вашого зору, а саме таких параметрів, як оптична сила вдалину, монокулярна міжцентрова відстань, робоча відстань, розмір та форма оправи, а також параметри її посадки. Так забезпечується не лише ефективна корекція зору, а й максимальний комфорт окулярів.

SeeMax-Master_ua.jpg

Переваги:

• Надширокі поля чіткого зору завдяки фільтру аберацій нового покоління.

• Плавний перехід від далі до близини з найменшими спотвореннями та розмитістю.

• Максимально широка зона для читання.

• Сумісність із будь-якими оправами.

Nikon DigiLife FP
Широка середня зона для користувачів цифрових пристроїв

Nikon DigiLife FP рекомендовані при пресбіопії людям, які активно використовують цифрові гаджети і, відповідно, потребують більш комфортної зони середніх відстаней, ніж інші. Зазвичай у прогресивному дизайні особлива увага приділяється зонам для близини і далі. В даному випадку вдосконалено зону середніх дистанцій, щоб сприйняття зображення з цифрових пристроїв було максимально комфортним.

DigiLife-FP_ua.jpg

Переваги:

• Баланс на всіх відстанях завдяки особливо пропрацьованій «середній зоні».

• Легкість адаптації як для новачків, так і для тих, хто використовував інші прогресивні лінзи.

• Підходять для керування автомобілем завдяки плавному переходу від далі до близини.

• Сумісність із будь-якими оправами.

Nikon Presio First
Прогресивні лінзи з цифровою обробкою поверхні

Nikon Presio First мають ідеальний дизайн для конкретного користувача, оскільки створюється він системою NODE безпосередньо в Японії. Завдяки інноваційній технології розрахунку та формування поверхні NODE створює індивідуальний дизайн. Як наслідок, ви отримуєте абсолютно чіткий зір, а адаптуватися до цих прогресивних лінз простіше за просте.

Pressio-First_ua.jpg

Переваги:

• Поєднання індивідуалізованого дизайну та цифрової технології асферизації Nikon для чіткішого зображення та широких полів зору.

• Цифрова оптимізація зору завдяки формуванню поверхні лінз системою NODE.

• Сумісність із будь-якими оправами, оскільки при створенні лінз враховуються індивідуальні параметри посадки та форма оправи.

Nikon Presio Entry
Покращений прогресивний дизайн із більш плоскою передньою поверхнею

Nikon Presio Entry створені із застосуванням запатентованої технології сполученого асферичного дизайну. Складна назва означає максимальний комфорт зору на близьких і дальніх відстанях, а все завдяки точному розподілу оптичної сили поверхнею лінзи. До того ж, тут зона для близини більша, ніж у стандартних лінз, а передня поверхня більш плоска.

Pressio-Entry_ua.jpg

Переваги:

• Забезпечують чіткий зір як вдалечінь, так і поблизу.

• Зона для близини до 30% ширша, ніж у стандартних прогресивних лінз.

• Передня поверхня лінзи на 20% плоскіша, ніж у стандартних прогресивних лінз. Так лінза має естетичний вигляд без погіршення оптичних характеристик.

• До лінз легко адаптуватися, комфортний зір на ближні дистанції досягається при мінімальній амплітуді рухів очей, голови та шиї.

• Nikon Presio Entry – це прогресивні лінзи економ-класу за привабливою ціною.

Лінзи Nikon з прогресивним дизайном для пресбіопів представлені в Люксоптиці ексклюзивно та в широкому асортименті. 

Запрошуємо на перевірку зору, щоб на підставі рекомендацій офтальмолога та відповідно до виписаного рецепту ви могли обрати лінзи, що підходять саме вам. Індивідуалізований дизайн прогресивних лінз забезпечує максимальний комфорт, швидку адаптацію до окулярів та бездоганний зір у будь-якому віці. Записуйтесь онлайн або запитуйте лінзи Nikon у найближчій Люксоптиці.



YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.