Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Точність як філософія створення оптичних лінз Nikon

Точність як філософія створення оптичних лінз Nikon

Що для вас означає чіткість? Тримати все під контролем? Бути сфокусованим? Чи, може, бути абсолютно точним? 

Ми всі розуміємо чіткість по-різному, в залежності від наших індивідуальних запитів та потреб. Саме тому чіткість — то є ключовий елемент філософії Nikon. Так-так, вона у всьому — від інновацій до кастомізації. Nikon не просто створює оптичні лінзи, а робить значно більше:

  • дає початок високоточним оптичним лінзам;

  • прагне допомогти вам отримати максимум від оптики та від себе.

Знайдіть своє уявлення про чіткість серед оптичних лінз Nikon, що представлені ексклюзивно в Люксоптиці.

Точність та бездоганне виконання

Чіткість — основа унікального процесу виробництва оптики Nikon. Адаптуючи передові технології, передачу даних та цифрове виробництво, компанія забезпечує найточніше візуальне сприйняття. І це те, що потрібно, аби насолоджуватися найчіткішим зором з оптичними лінзами Nikon для ваших окулярів.

Фокус на майстерності

Nikon — обличчя японського стандарту виробництва оптичних лінз. Бренд поставив перед собою ціль — створити ідеал візуального сприйняття, враховуючи унікальність кожної людини. Він першим почав випускати оптичні лінзи такого рівня та спромігся стати лідером, застосовуючи все нові і нові технології.

Невпинний рух вперед

Починаючи з 1917 року, Nikon прагне до створення продукції з беззаперечною якістю та науковою точністю. Так уже перша лінза під назвою “Pointal”, що з’явилась у 1946 році, стала початком революції у сфері оптичних лінз. А вічні пошуки досконалості в матеріалах, дизайні і покриттях привели компанію до звання новатора у своїй галузі.

Досконалість у кожному моменті

Компанія Nikon створила унікальний прилад для виготовлення оптичних лінз на замовлення. Спеціальна технологія, що бере до уваги 12 критеріїв, вираховує точність дизайну кожної оптичної лінзи на субмікронному рівні та вдосконалює її аж поки лінза не буде максимально відповідати вашим індивідуальним потребам. Цікаво, що ця технологія є ексклюзивною і застосовується лише на виробництві Nikon.


Перевірте досконалість оптичних лінз Nikon. Замовляйте виготовлення окулярів з лінзами Nikon в Люксоптиках вашого міста.

YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.