Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Лінзи Nikon з покриттям SeeCoat Next — новий рівень довговічності

Лінзи Nikon з покриттям SeeCoat Next — новий рівень довговічності

Часто протираєте лінзи в окулярах? Дратуєтесь через те, що вони швидко брудняться? Чи мрієте, щоб лінзи прослужили вам якомога довше?

Маємо для вас чудову новину — ексклюзивно в Люксоптиці можна замовити окуляри з оптичними лінзами Nikon з покриттям SeeCoat Next. 12 шарів нанопокриття на кожній лінзі забезпечують найвищий рівень повсякденного захисту!

Саме компанія Nikon у 1983 році стала одним із перших виробників антиблікового покриття, стійкого до появи подряпин.

Лінзи Nikon з покриттям See Coat Next — неймовірно чіткі та майже вічні

Пил, вода, відбитки пальців — то є фактори, які змушують постійно протирати окуляри. І чим більше ми їх протираємо, тим більше пошкоджується верхній шар, що відповідає за захист від подряпин та відблисків.

SeeCoat Next — абсолютно новий рівень ефективності та довговічності. Це покриття довело свою здатність витримувати будь-які щоденні умови носіння. Оптичні лінзи Nikon з покриття SeeCoat Next це:


НОВА МІЦНІСТЬ

Завдяки технології алмазного захисту, лінза міцніша та стійкіша. В 3 рази менше шансів отримати подряпини ніж на звичайній лінзі. Тож при правильному догляді та експлуатації ваш улюблений аксесуар буде з вами не один сезон.

Next01.jpg 

Нова витривалість

Верхній захисний шар лінзи являє собою нанорозмірну плівку з покращеними властивостями, що перешкоджають налипанню пилу, бруду і жиру.

Next-2.jpg


нова прозорість

На лінзах практично не затримується бруд, а краплі води швидко стікають, не лишаючи слідів. Тож вони у 5 разів легше очищаються.

Next-3.jpg 

Новий захист

Покриття блокує надокучливі відблиски, а також відсікає УФ-промені з обох сторін лінзи.

Next-4.jpg

Покриття SeeCoat Next — це те, що потрібно для чіткості зору, захисту очей від шкідливого сонячного випромінювання та простого догляду за окулярами.

 

Відкрийте для себе неймовірну чіткість та чудову міцність оптичних лінз. Запитуйте про виготовлення окулярів з лінзами Nikon в Люксоптиках вашого міста!

YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.