Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

В Люксоптиці будь-які окуляри можуть стати комп’ютерними окулярами

В Люксоптиці будь-які окуляри можуть стати комп’ютерними окулярами

В Люксоптиці будь-які окуляри вмить можуть стати комп’ютерними окулярами. Саме тими надійними, що захищають очі від шкідливого випромінювання синього спектра екранів. Тими зручними, що довго служать та легко очищаються. А ще тими гарнющими комп’ютерними окулярами, в яких ви виглядаєте стильно онлайн і офлайн.

Як замовити окуляри для роботи за комп’ютером?

1. ОБИРАЄТЕ СТИЛЬНУ ОПРАВУ

Саме так, перш за все, оберіть оправу, яка вам найбільше подобається, в найближчій Люксоптиці або на сайті.

Маємо для вас величезний вибір моделей від світових та українських брендів: Ray-Ban, Gucci, Police, Guess, Vogue, Marc Jacobs, Carrera, Casta, Furla, Prada, Sunderson, Luxoptica, Versace, Dior, OGA, Emporio Armani, Marius Morel та інші.

2. ПЕРЕВІРЯЄТЕ ЗІР

Навіть якщо ви гарно бачите, офтальмологи радять перевіряти зір не рідше, ніж раз на рік. Це легко зробити без черг в будь-якій Люксоптиці вашого міста. Достатньо заздалегідь записатись на прийом:

3. ПІДБИРАЄТЕ ОПТИЧНІ ЛІНЗИ

В Люксоптиці є пропозиції на будь-який смак та гаманець. Це стосується і лінз для ваших майбутніх комп’ютерних окулярів. 1,2,3 … який варіант обираєте? Ціни — 400 грн за одну сферичну лінзу, 850 грн за одну асферичну лінзу.

Варіант 1 

Лінзи, що захищені від подряпин та мають спеціальне напилення для легкого очищення

Варіант 2

Лінзи, що захищені від подряпин, легко очищаються та мають покриття, що блокує відблиски світла, завдяки чому ваші очі будуть менше втомлюватись.

Варіант 3

Лінзи, що захищені від подряпин, легко очищаються, блокують відблиски світла та можуть бути ду-у-уже тоненькими, тому ваші очі в них гарно виглядатимуть навіть із великими та різними діоптріями. А ще ці лінзи підійдуть до будь-якої оправи.

4. ЗАМОВЛЯЄТЕ ВИГОТОВЛЕННЯ ОКУЛЯРІВ

В наших оптиках ви можете за один візит вирішити усі питання. Адже ми піклуємось не лише про ваш зір та стиль, але й про час.

1175x498.png

5. Робите селфі в гарнющих комп’ютерних окулярах

До речі, ми ду-у-уже тішимося, коли ви відмічаєте Люксоптику, публікуючи свої крутезні фото у соціальних мережах. Саме для вас хочеться бути кращими, кращими і кращими.


Нехай час за екранами гаджетів приносить вам ще більше користі та гарного настрою. А ми подбаємо про здоров’я вашого зору та неповторний стиль в комп’ютерних окулярах.

YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.