Запис до лікаря
0
Вибране
Ви додали 0 товарів
0 0
Кошик
Ви додали 0 товарів на суму 0 грн

Наші очі, наш зір

Наші очі, наш зір
Все, що варто знати про зір і здоров'я очей сучасної людини у спеціальному cеріалі від Люксоптики. Ми зібрали найцікавіші теми, розповіли про них коротко та вичерпно. Без зайвих передмов — запрошуємо до перегляду!

Фотохромні окуляри: все, що варто знати

В приміщенні вони прозорі, а от на вулиці — темнішають. Це про фотохромні лінзи, що здатні майже миттєво адаптуватися до світла. Саме про них і говоримо у новенькому відео. 


Для чого потрібні ще одні окуляри

Чому варто мати додаткову пару окулярів? Які є види окулярів за призначенням? Що таке фотохромні й прогресивні оптичні лінзи? Відповіді на ці запитання — у новенькому відео.

Як правильно одягати контактні лінзи?

У відео покроково розповідаємо та демонструємо, як правильно одягати та знімати м'які контактні лінзи. Якщо ви є користувачем контактних лінз для зору — неодмінно перегляньте. 

Читайте про усі тонкощі користування м'якими контактними лінзами у спеціальному матеріалі з нашого оптичного блогу.

Як нервове напруження впливає на зорову систему?

Тривалий стрес вкрай негативно впливає на здоров'я наших очей. У поточних реаліях ця проблема є надзвичайно актуальною — розповідаємо про неї детально у відео.

Ще більше цікаво-корисного читайте у нашій статті.

Відновлення зору: сучасні методи, міфи та факти

Відновити чи бодай трішки покращити гостроту зору — мета кожного, хто має ті чи інші дефекти рефракції. Наскільки це можливо та які є сучасні засоби корекції зору? Відповідаємо на ці запитання у відео.

Дізнавайтеся більше у спеціальній статті.

Зір і темрява. Що таке нічна короткозорість?

Як саме темрява впливає на роботу людського ока? Які окуляри краще вибирати тим, хто часто буває за кермом у темну пору? Відповідаємо на ці запитання та розповідаємо інші цікавинки про нічний зір у відео. 

На цю тему також маємо статтю в оптичному блозі

Які наслідки для очей має робота за комп'ютером?

Сучасна людина не може уявити свого життя без улюблених гаджетів: смартфона, компьютера, ноутбука. Саме перехід багатьох аспектів нашого життя у режим «онлайн» є причиною стрімкого зростання кількості людей з вадами зору. Детально про цю проблему і те, чому необхідно користуватися комп'ютерними окулярами говоримо у відео.

Більше про вплив комп'ютера на очі читайте тут.

Питання-відповіді про апаратне лікування зору

Апаратне лікування — популярний метод зорової терапії, який застосовується як для лікування, так і для профілактики різних вад зору. Все-все, що варто знати про цей метод вам розповість наш головний лікар-офтальмолог Лариса Борисівна. 

Також у подробицях розповідаємо про апаратне лікування в Люксоптиці у статті.

Тести для перевірки зору: різновиди й особливості

Чи знали ви, що для перевірки зору існує понад 20 тестів? Вони призначені для діагностики різних вад зору: міопії, далекозорості (гіперметропії), астигматизму, пресбіопії. Регулярна перевірка зору є запорукою здоров'я очей та своєчасного виявлення будь-яких проблем.

Ділимося цікавою інформацією по темі у нашій статті.

Найпоширеніші міфи про очі та зір

Про зорову систему людини досі існує багато міфів, які вводять в оману. Зібрали у відео найпопулярніші з них, аби спростувати та поділитися з вами лише правдивою та корисною інформацією.

Хочете дізнатися ще більше цікавого? Читайте статтю в оптичному блозі.

Окуляри та контактні лінзи: поєднувати можна і треба

Окуляри і контактні лінзи — це бездоганне поєднання для хорошого зору та комфорту очей. Зовсім не потрібно вибирати з них щось одне, а краще позмінно носити і окуляри, і лінзи. Як це правильно робити розповідаємо у нашому відео.

Ще більше про окуляри, лінзи та їх комбінування — у спеціальній статті.

Сучасні лінзи для окулярів: які вони бувають?

Після 40 років ми стикаємось з проблемою пресбіопії, яка виникає через вікові зміни ока. У відео наш головний лікар пояснює причини виникнення пресбіопії та розповідає про мультифокальні лінзи для окулярів, що призначені спеціально для корекції цього дефекту.

Все, що треба знати про прогресивні лінзи для пресбіопії у нашій статті.

Регулярна перевірка зору — необхідність для усіх

Перевіряти зір необхідно щонайменше один раз на рік. При чому робити це потрібно усім, а не лише тим, хто має діагностовані проблеми із зором. Чому це так важливо? Відповідаємо у відео, а також ділимося корисними порадами офтальмолога.

З усіма подробицями про послугу перевірки зору у Люксоптиці можна ознайомитися за посиланням.

Перевіряли зір понад рік тому? Саме час відвідати офтальмологічний кабінет. Перевірити зір у лікаря-офтальмолога і за потреби отримати рецепт на окуляри чи контактні лінзи можна в оптиках нашої мережі. Записуйтеся на прийом онлайн або за телефоном.   

Запис до лікаря онлайн

Записатися по телефону


YOUTUBE-СЕРІАЛ ПРО ЗІР

Як вчасно розпізнати порушення зору у дитини?

Фотохромні окуляри: для кращого зору та захисту від сонця

Як робота за комп'ютером впливає на очі?

Стрес і здоров’я очей. Як нервове перенапруження впливає на зір?

Як правильно одягати і знімати контактні лінзи: відео-інструкція

Особливості нічного зору. Як добре бачити у темний час доби?

YOUTUBE-КАНАЛ
ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИНОК ДЛЯ ВАС!
Підписуйтесь на нашу розсилку та дізнавайтеся першими про акції та знижки, новинки та трендові моделі. Тут тільки корисна інформація для краси та здоров’я ваших очей.